RUSYA POLONYA'YI VURDU, ÖLÜLER VAR! ABD'DEN İLK TEPKİ GELDİ

Dünya 15.11.2022 - 23:01, Güncelleme: 15.11.2022 - 23:08
 

RUSYA POLONYA'YI VURDU, ÖLÜLER VAR! ABD'DEN İLK TEPKİ GELDİ

kocaeli haberi
Ankara’da Ukrayna ile ilgili görüşme yapılırken, G 20’de barış ile ilgili azda olsa Umut doğarken;Rusya Ukrayna’nın bütün alt yapısını vurdu, bununla da yetinmeyerek NATO ülkesi Polonya’ya füze attı. Rusya'nın füze saldırsı dolayısı ile Polonya'da iki kişinin yaşamını kaybettiği açıklandı. ABD'de Pentagon sözcüsü Tuğgeneral Pat Ryder, Polonya'ya Rus füzesi düşmesine dair yaptığı açıklamada "NATO topraklarının her karışını savunacağımız konusunda çok netiz." dedi.. Not: ABD, Suriye'deki krizde NATO üyesi Türkiye'nin topraklarını da savunacağını duyurmuştu. Ancak destek vermemişti.  
kocaeli haberi

Ankara’da Ukrayna ile ilgili görüşme yapılırken, G 20’de barış ile ilgili azda olsa Umut doğarken;Rusya Ukrayna’nın bütün alt yapısını vurdu, bununla da yetinmeyerek NATO ülkesi Polonya’ya füze attı. Rusya'nın füze saldırsı dolayısı ile Polonya'da iki kişinin yaşamını kaybettiği açıklandı.

ABD'de Pentagon sözcüsü Tuğgeneral Pat Ryder, Polonya'ya Rus füzesi düşmesine dair yaptığı açıklamada "NATO topraklarının her karışını savunacağımız konusunda çok netiz." dedi..

Not: ABD, Suriye'deki krizde NATO üyesi Türkiye'nin topraklarını da savunacağını duyurmuştu. Ancak destek vermemişti.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.