VEKİL YILDIZLI: ''KOCAELİ VE GEBZE BÖLGESİNDE CHP'YE ÇOK ÖNEMLİ KATILIMLAR OLACAK"

Siyaset 13.05.2024 - 11:04, Güncelleme: 13.05.2024 - 11:12
 

VEKİL YILDIZLI: ''KOCAELİ VE GEBZE BÖLGESİNDE CHP'YE ÇOK ÖNEMLİ KATILIMLAR OLACAK"

KOCAELİ HABERİ
CHP Türkiye genelinde oylarını yükselterek birinci parti olurken, Kocaeli’de de İzmit, Derince ve Karamürsel olmak üzere üç ilçede seçim kazandı.. CHP’nin Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ından oluşan “Gebze Bölgesi”nde hiçbir ilçede seçim kazanamaması ise Kocaeli ve Gebze Bölgesinde moralleri bozdu.. CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan, Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, Çayırova ilçe başkanı Binali Eniş ve Dilovası ilçe başkanı Servet Turan,  Darıca’da bir araya gelerek 31 Mart 2024 yerel seçim sonrası ile ilgili olarak durum değerlendirmesi ve yapılması gerekenler konusunda istişarede bulundular.. CHP’nin Türkiye genelinde yükselişe geçmesi, Merkez Sağ tabanında da bakışları CHP’ye çevirirken, merkez sağdaki çok sayıda tanınmış siyasetçinin CHP’ye katılacağı konuşuluyor.. İYİ Parti’den istifa eden eski Genel başkan yardımcısı Prof. Dr. Bahadır Erdem’in geçtiğimiz gün TBMM’de düzenlen rozet töreni ile CHP saflarına katılması ise bunun en somut işareti olarak algılandı.. VEKİL YILDIZLI: ''KOCAELİ VE GEBZE BÖLGESİNDE CHP'YE ÇOK ÖNEMLİ KATILIMLAR OLACAK" Kocaeli haberi gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak’a bu konuda özel açıklama yapan CHP Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı “Halkımız ülkenin selameti ve içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal çöküntüden kurtulmasının tek adresinin CHP olduğunu gördü. Türkiye genelinde  kazandığımız çok sayıdaki belediyede vereceğimiz güzel hizmetler bu güveni daha da arttıracaktır. Kocaeli’de de yükselişe geçtik. Bunu görüyoruz ve yaşıyoruz. Yakında Kocaeli genelinde ve Gebze Bölgesinde partimize çok sayıda önemli siyasi isimlerin ve üyelerin katılımları olacak. 2028 genel ve 2029 yerel seçimleri de Türkiye’de ve Kocaeli’de CHP’nin seçim zaferleri ile sonuçlanacak” dedi..   Milletvekili Yıldızlı, Cengiz Yucak'ın "bu önemli katılımlardan isim verebilir misiniz" sorusuna ise "sürpriz olsun" diye yanıt verdi..   
KOCAELİ HABERİ

CHP Türkiye genelinde oylarını yükselterek birinci parti olurken, Kocaeli’de de İzmit, Derince ve Karamürsel olmak üzere üç ilçede seçim kazandı..

CHP’nin Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ından oluşan “Gebze Bölgesi”nde hiçbir ilçede seçim kazanamaması ise Kocaeli ve Gebze Bölgesinde moralleri bozdu..

CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan, Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, Çayırova ilçe başkanı Binali Eniş ve Dilovası ilçe başkanı Servet Turan,  Darıca’da bir araya gelerek 31 Mart 2024 yerel seçim sonrası ile ilgili olarak durum değerlendirmesi ve yapılması gerekenler konusunda istişarede bulundular..

CHP’nin Türkiye genelinde yükselişe geçmesi, Merkez Sağ tabanında da bakışları CHP’ye çevirirken, merkez sağdaki çok sayıda tanınmış siyasetçinin CHP’ye katılacağı konuşuluyor..

İYİ Parti’den istifa eden eski Genel başkan yardımcısı Prof. Dr. Bahadır Erdem’in geçtiğimiz gün TBMM’de düzenlen rozet töreni ile CHP saflarına katılması ise bunun en somut işareti olarak algılandı..

VEKİL YILDIZLI: ''KOCAELİ VE GEBZE BÖLGESİNDE CHP'YE ÇOK ÖNEMLİ KATILIMLAR OLACAK"

Kocaeli haberi gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak’a bu konuda özel açıklama yapan CHP Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı “Halkımız ülkenin selameti ve içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal çöküntüden kurtulmasının tek adresinin CHP olduğunu gördü. Türkiye genelinde  kazandığımız çok sayıdaki belediyede vereceğimiz güzel hizmetler bu güveni daha da arttıracaktır. Kocaeli’de de yükselişe geçtik. Bunu görüyoruz ve yaşıyoruz. Yakında Kocaeli genelinde ve Gebze Bölgesinde partimize çok sayıda önemli siyasi isimlerin ve üyelerin katılımları olacak. 2028 genel ve 2029 yerel seçimleri de Türkiye’de ve Kocaeli’de CHP’nin seçim zaferleri ile sonuçlanacak” dedi..  

Milletvekili Yıldızlı, Cengiz Yucak'ın "bu önemli katılımlardan isim verebilir misiniz" sorusuna ise "sürpriz olsun" diye yanıt verdi..   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.