İYİ PARTİ ÇAYIROVA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ İLHAMİ BAYRAK'IN ARACI KURŞUNLANDI

Siyaset 11.05.2024 - 11:12, Güncelleme: 11.05.2024 - 11:24
 

İYİ PARTİ ÇAYIROVA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ İLHAMİ BAYRAK'IN ARACI KURŞUNLANDI

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti Çayırova ilçe başkanlığından istifa edip seçimlere katılarak İYİ Partinin Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova belediye meclis üyesi seçilen İlhami Bayrak’ın otomobili kurşunlandı. Edinilen bilgiye göre İlhami Bayrak’ın 34 JS 5134 plakalı AUDİ marka otomobiline, önceki gece 01.30 civarlarında kimliği belirlenemeyen Motosikletli bir saldırgan tarafından 5 el ateş edildi.. 10 mayıs 2024 Cuma sabahı işe giderken Aracının kurşunlanmış olduğunu fark eden İlhami Bayrak durumu Çayırova İlçe Emniyet müdürlüğüne haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis inceleme ekipleri, izledikleri kamera kayıtlarından kurşunlanmayı motosikletli bir şahsın gerçekleştirdiği bilgisine ulaştı. Kocaeli Emniyet müdürlüğü ekiplerinin, İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova belediye meclis üyesi İlhami Bayrak’ın aracını kurşunlayan şahsın bulunması için geniş çaplı bir çalışma başlattığı öğrenildi.. İLHAMİ BAYRAK: "VALİ BEY VE EMNİYETİMİZ YAKINDAN İLGİLENİYOR" Kocaeli Haberi gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak'a olay ile ilgili olarak açıklam yapan İlhaim Bayrak "Aracımın kurşunlanmış olduğunu sbaha işe giderken farkettim. Polise haber verdim, anında geldiler, yapanları bulmak için çalışma başlattılar. Kocaeli valimiz sayın Seddar Yavuz bizzat beni arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti ve olayın takipçisi olduğunu bildirdi. Sağolsunlar hepsi bu olay ile yakından ilgileniyorlar" dedi..   
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti Çayırova ilçe başkanlığından istifa edip seçimlere katılarak İYİ Partinin Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova belediye meclis üyesi seçilen İlhami Bayrak’ın otomobili kurşunlandı. Edinilen bilgiye göre İlhami Bayrak’ın 34 JS 5134 plakalı AUDİ marka otomobiline, önceki gece 01.30 civarlarında kimliği belirlenemeyen Motosikletli bir saldırgan tarafından 5 el ateş edildi..

10 mayıs 2024 Cuma sabahı işe giderken Aracının kurşunlanmış olduğunu fark eden İlhami Bayrak durumu Çayırova İlçe Emniyet müdürlüğüne haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis inceleme ekipleri, izledikleri kamera kayıtlarından kurşunlanmayı motosikletli bir şahsın gerçekleştirdiği bilgisine ulaştı.

Kocaeli Emniyet müdürlüğü ekiplerinin, İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova belediye meclis üyesi İlhami Bayrak’ın aracını kurşunlayan şahsın bulunması için geniş çaplı bir çalışma başlattığı öğrenildi..

İLHAMİ BAYRAK: "VALİ BEY VE EMNİYETİMİZ YAKINDAN İLGİLENİYOR"

Kocaeli Haberi gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak'a olay ile ilgili olarak açıklam yapan İlhaim Bayrak "Aracımın kurşunlanmış olduğunu sbaha işe giderken farkettim. Polise haber verdim, anında geldiler, yapanları bulmak için çalışma başlattılar. Kocaeli valimiz sayın Seddar Yavuz bizzat beni arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti ve olayın takipçisi olduğunu bildirdi. Sağolsunlar hepsi bu olay ile yakından ilgileniyorlar" dedi..   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.