RESUL ORMAN OĞLUNU EVLENDİRDİ

Magazin - Cemiyet 11.05.2024 - 22:52, Güncelleme: 11.05.2024 - 23:05
 

RESUL ORMAN OĞLUNU EVLENDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu Başkanı Resul Orman oğlu Levent Orman'ı evlendirdi.. Gebze Bölgesinin tanınmış iş insanlarından Resul Orman-Tülay Orman çiftinin  oğlu Levent Orman ile Kasım-Kudret Orman çiftinin güzel kızları Asuman Orman bu akşam İstanbul Crowne Plaza'da gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdiler.. Levent ve Asuman Orman genç çiftininin nikah akdini bizzat Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken, Kocaeli, Gebze ve İstanbul bölgesinden çok sayıda tanınmış sima bizzat düğün törenine katılarak Orman ailesinin bu güzel günlerinde mutluluklarını paylaştılar.. Kocaeli haberi gazetesi olarak  Levent ve Asuman Orman'a yaşam boyu saadet ve mutluluklar diliyoruz..    
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu Başkanı Resul Orman oğlu Levent Orman'ı evlendirdi..

Gebze Bölgesinin tanınmış iş insanlarından Resul Orman-Tülay Orman çiftinin  oğlu Levent Orman ile Kasım-Kudret Orman çiftinin güzel kızları Asuman Orman bu akşam İstanbul Crowne Plaza'da gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdiler..

Levent ve Asuman Orman genç çiftininin nikah akdini bizzat Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken, Kocaeli, Gebze ve İstanbul bölgesinden çok sayıda tanınmış sima bizzat düğün törenine katılarak Orman ailesinin bu güzel günlerinde mutluluklarını paylaştılar..

Kocaeli haberi gazetesi olarak  Levent ve Asuman Orman'a yaşam boyu saadet ve mutluluklar diliyoruz..  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.