TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU İLE GTO MECLİS BAŞKANI ŞERİFALİOĞLU ARASINDA İTİMAT TAM

Güncel 15.05.2024 - 09:31, Güncelleme: 15.05.2024 - 09:38
 

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU İLE GTO MECLİS BAŞKANI ŞERİFALİOĞLU ARASINDA İTİMAT TAM

KOCAELİ HABERİ
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  80. Genel Kurulu dün Ankara'da gerçekleştirildi.. TOBB Genel Kurulu öncesinde TOBB bünyesindeki komisyon ve kurulları makamında kabul ederek görüşmeler gerçekleştiren TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ile de başbaşa özel bir görüşme gerçekleştirdi.. Oğuz Şerifalioğlu o buluşmayı sosyal medyadan "TOBB Başkanımız Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Genel Kurul hazırlığındayız." sözleri ile duyururken, GTO Gebze kulislerinde bu buluşma için "Başkan Hisarcıklıoğlu ile GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu arasında arkadaşlık, dostluk ve itimat tam" şeklinde yorumlandı.. Öte yandan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoülu'nun bu destek güvenininin, 2026 yılında yapılması beklenen GTO kongresinde ki olası GTO Başkan adaylarından birisi olan Oğuz Şerifalioğlu'nun adaylığına nasıl yansıyacağı da şimdiden merak edilmeye başlandı..  
KOCAELİ HABERİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  80. Genel Kurulu dün Ankara'da gerçekleştirildi..

TOBB Genel Kurulu öncesinde TOBB bünyesindeki komisyon ve kurulları makamında kabul ederek görüşmeler gerçekleştiren TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ile de başbaşa özel bir görüşme gerçekleştirdi..

Oğuz Şerifalioğlu o buluşmayı sosyal medyadan "TOBB Başkanımız Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Genel Kurul hazırlığındayız." sözleri ile duyururken, GTO Gebze kulislerinde bu buluşma için "Başkan Hisarcıklıoğlu ile GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu arasında arkadaşlık, dostluk ve itimat tam" şeklinde yorumlandı..

Öte yandan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoülu'nun bu destek güvenininin, 2026 yılında yapılması beklenen GTO kongresinde ki olası GTO Başkan adaylarından birisi olan Oğuz Şerifalioğlu'nun adaylığına nasıl yansıyacağı da şimdiden merak edilmeye başlandı..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.