BERNA ABİŞ ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINI AĞIRLADI

Siyaset 15.05.2024 - 07:56, Güncelleme: 15.05.2024 - 07:56
 

BERNA ABİŞ ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINI AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Berna Abiş, Kocaeli'nin eski ilçe ve belde belediye başkanlarını makamında ağırladı.. Berna Abiş öok mutlu olduğu ve eski başkanların tecrübelerine dayalı sohbetlerinden faydalandığı bu ziyareti sosyal medyadan "Şehrimizde görev yapmış belediye başkanlarımızı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Kendilerinin tecrübelerinden ve görüşlerinden istifade etme fırsatı bulduk. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Berna Abiş, Kocaeli'nin eski ilçe ve belde belediye başkanlarını makamında ağırladı..

Berna Abiş öok mutlu olduğu ve eski başkanların tecrübelerine dayalı sohbetlerinden faydalandığı bu ziyareti sosyal medyadan "Şehrimizde görev yapmış belediye başkanlarımızı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Kendilerinin tecrübelerinden ve görüşlerinden istifade etme fırsatı bulduk. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.