GTO'DA 'MİKDAT AYDIN' SESLERİ AK PARTİLİLERİ HEYECANLANDIRDI

İlçeler 14.05.2024 - 10:21, Güncelleme: 14.05.2024 - 10:42
 

GTO'DA 'MİKDAT AYDIN' SESLERİ AK PARTİLİLERİ HEYECANLANDIRDI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Geçtiğimiz gün "GTO BAŞKANLIĞINA 6 ADAY VAR" manşeti ile yayınladığımız haberde "14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Nail Çiler’in CHP Kocaeli milletvekili adayı olmak için istifa etmesi üzerine GTO başkanlığına, 11 yönetim kurulu üyesinin 7’sinin oyunu alan Abdurrahman Aslantaş seçilmişti. 2026 yılında gerçekleştirilmesi beklenen Gebze Ticaret Odası kongresi için bugünden altı ismin hazırlıklara ve çalışmalara başladığı konuşuluyor." ifadelerine yer vermiş ve o isimleri de şöyel sıralamıştık.. İşte GTO Başkan adaylığı için konuşulan isimler; -Abdurrahman Aslantaş: GTO Başkanı -Oğuz Şerifalioğlu; GTO Meclis Başkanı -Mikdat Aydın: GTO Başkan yardımcısı -Ercan Altınkaya: İş insanı -Mehmet Tüyyüz: İş insanı -Nurettin Aslantürk: İş insanı Bu haberimizden sonra yukarda yazdığımız isimlerden en çok Oğuz Şerifalioğlu, Mikdat Aydın ve Ercan Altınkaya üzerine yorumlar aldık. Oğuz Şerifalioğlu ve Ercan Altınkaya için yapılan yorumlar genelde Gebze Ticaret Odası, sanayi ve iş dünyası içinden gelirken, Mikdat Aydın için ise siyaset ve özellikel Ak Parti cenahından da çok yorum gelmesi dikkatlerimizden kaçmadı.. Ak Parti Kocaeli ve Gebze Bölgesinden çok sayıda önemli isim, Mikdat Aydın'ın GTO Başkan adaylığı için adının geçmesine çok sevindiklerini ve böyle bir olayın gerçekleşmesinin kendilerini mutlu edeceğinin altını çizdiler.. Bize ulaşan Ak Partililerin Mikdat Aydın'ın GTO Başkan adaylığı için ortak görüşü ise şu şekilde oldu; "Mikdat bey partimizin kuruluşundan beri Gebze ilçe teşkilatımızda uzun yıllar ilçe başkan yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra Ak Parti Kocaeli İl Başkan vekilliği görevine kadar yükselmiş olan sevilen ve sayılan bir partilimizdir. Aynı şekilde kendi ticari işinde de başarılı olan Mikdat Aydın, uzun yıllardan beri Gebze Ticaret Odası Yönetim kurulu üyeliği yaptı ve mevcutta da GTO Başkan vekilliği görevini sürdürüyor. Mikdat bey GTO başkanlığına yakışır. Böyle bir adım atması halinde kendisine desteğimiz tamdır."   NOT: manşetteki fotoğraflar Mikdat Aydın ve Ak Partili arkadaşlarının, Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus'a ziyareti ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın da GTO'ya yapmış olduğu ziyaret günlerine aittir.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Geçtiğimiz gün "GTO BAŞKANLIĞINA 6 ADAY VAR" manşeti ile yayınladığımız haberde "14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Nail Çiler’in CHP Kocaeli milletvekili adayı olmak için istifa etmesi üzerine GTO başkanlığına, 11 yönetim kurulu üyesinin 7’sinin oyunu alan Abdurrahman Aslantaş seçilmişti. 2026 yılında gerçekleştirilmesi beklenen Gebze Ticaret Odası kongresi için bugünden altı ismin hazırlıklara ve çalışmalara başladığı konuşuluyor." ifadelerine yer vermiş ve o isimleri de şöyel sıralamıştık..

İşte GTO Başkan adaylığı için konuşulan isimler;
-Abdurrahman Aslantaş: GTO Başkanı
-Oğuz Şerifalioğlu; GTO Meclis Başkanı
-Mikdat Aydın: GTO Başkan yardımcısı
-Ercan Altınkaya: İş insanı
-Mehmet Tüyyüz: İş insanı
-Nurettin Aslantürk: İş insanı

Bu haberimizden sonra yukarda yazdığımız isimlerden en çok Oğuz Şerifalioğlu, Mikdat Aydın ve Ercan Altınkaya üzerine yorumlar aldık. Oğuz Şerifalioğlu ve Ercan Altınkaya için yapılan yorumlar genelde Gebze Ticaret Odası, sanayi ve iş dünyası içinden gelirken, Mikdat Aydın için ise siyaset ve özellikel Ak Parti cenahından da çok yorum gelmesi dikkatlerimizden kaçmadı..

Ak Parti Kocaeli ve Gebze Bölgesinden çok sayıda önemli isim, Mikdat Aydın'ın GTO Başkan adaylığı için adının geçmesine çok sevindiklerini ve böyle bir olayın gerçekleşmesinin kendilerini mutlu edeceğinin altını çizdiler..

Bize ulaşan Ak Partililerin Mikdat Aydın'ın GTO Başkan adaylığı için ortak görüşü ise şu şekilde oldu;
"Mikdat bey partimizin kuruluşundan beri Gebze ilçe teşkilatımızda uzun yıllar ilçe başkan yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra Ak Parti Kocaeli İl Başkan vekilliği görevine kadar yükselmiş olan sevilen ve sayılan bir partilimizdir. Aynı şekilde kendi ticari işinde de başarılı olan Mikdat Aydın, uzun yıllardan beri Gebze Ticaret Odası Yönetim kurulu üyeliği yaptı ve mevcutta da GTO Başkan vekilliği görevini sürdürüyor. Mikdat bey GTO başkanlığına yakışır. Böyle bir adım atması halinde kendisine desteğimiz tamdır."  

NOT: manşetteki fotoğraflar Mikdat Aydın ve Ak Partili arkadaşlarının, Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus'a ziyareti ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın da GTO'ya yapmış olduğu ziyaret günlerine aittir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.