KOCAELİ'DE TIR YANGINI

Güncel 13.11.2022 - 07:22, Güncelleme: 13.11.2022 - 07:22
 

KOCAELİ'DE TIR YANGINI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Otoyol Ankara istikameti üzerinde seyretmekte olan bir tırda aniden çıkan yangın kısa sürede büyüyerek aracı sardı. Yangın ihbarı üzerine yangın mahalline gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından yangın kısa sürede söndürülürken, araçta büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. .
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Otoyol Ankara istikameti üzerinde seyretmekte olan bir tırda aniden çıkan yangın kısa sürede büyüyerek aracı sardı. Yangın ihbarı üzerine yangın mahalline gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından yangın kısa sürede söndürülürken, araçta büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.
Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, ateş ve açık hava görseli olabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.