KOCAELİ İTFAİYESİ BÜYÜK YANGINA MÜDAHALE ETTİ

Güncel 02.08.2023 - 06:15, Güncelleme: 02.08.2023 - 06:15
 

KOCAELİ İTFAİYESİ BÜYÜK YANGINA MÜDAHALE ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Bursa'nın İnegöl ilçesinde dün gece bir fabrika çıkan yangın anında büyüyerek komşu fabrikalara sıçradı. Bursa Büyükşehir İtfaiyesi yangınla başedemeyince, Kocaeli ve diğer komşu illerden itfaiye ekipleri yardıma gitti.. Bursa'da orman ürünleri fabrikasında başlayan yangın 9 fabrikaya daha sıçradı. Bursa'nın İnegöl ilçesinde orman ürünleri fabrikasında başlayan yangın, aynı kompleks içerisinde bulunan metal, kağıt, şişe-cam, inşaat, mobilya, iplik ve tekstil alanında üretim yapan 9 fabrikaya daha sıçradı.. Bursa Büyükşehir, Kocaeli Büyükşehir ve diğer komşu illerden gelen itfaiye ekiplerinin yardımı ile sabaha karşı yangın söndürülerek kontrol altına alındı.. Yanan fabrikalarda maddi hasarın çok büyük olduğu ve soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi..    
KOCAELİ HABERİ

Bursa'nın İnegöl ilçesinde dün gece bir fabrika çıkan yangın anında büyüyerek komşu fabrikalara sıçradı. Bursa Büyükşehir İtfaiyesi yangınla başedemeyince, Kocaeli ve diğer komşu illerden itfaiye ekipleri yardıma gitti..

Bursa'da orman ürünleri fabrikasında başlayan yangın 9 fabrikaya daha sıçradı. Bursa'nın İnegöl ilçesinde orman ürünleri fabrikasında başlayan yangın, aynı kompleks içerisinde bulunan metal, kağıt, şişe-cam, inşaat, mobilya, iplik ve tekstil alanında üretim yapan 9 fabrikaya daha sıçradı..

Bursa Büyükşehir, Kocaeli Büyükşehir ve diğer komşu illerden gelen itfaiye ekiplerinin yardımı ile sabaha karşı yangın söndürülerek kontrol altına alındı..

Yanan fabrikalarda maddi hasarın çok büyük olduğu ve soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi..
Bir ateş görseli olabilir

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.