BAŞKAN BÜYÜKGÖZ ONLARI YALNIZ BIRAKMADI

İlçeler 14.05.2024 - 17:11, Güncelleme: 14.05.2024 - 17:11
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ ONLARI YALNIZ BIRAKMADI

KOCAELİ HABERİ
GTÜ'de Bilim ve Teknoloji Günleri başladı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, GTÜ öğrencilerini bu önemli günlerinde yalnız bırakmayarak açılışa katıldı.. Zinnur Büyükgöz o anları sosyal medyadan "Gebze Bilişim ve Teknoloji Günleri, bu yıl 11. kez düzenleniyor. Tecrübe paylaşımı ve aktarımı açısından son derece kıymetli bir organizasyon. Emeği geçen üniversitemizi ve öğrenci topluluğumuz IEEE'yi tebrik ediyorum." sözleri ile paylaştı.. Sektör temsilcileri ile öğrencilerinin her yıl belirlenen bir konseptle bir araya geldiği GTÜ Bilim ve Teknoloji Günleri 14-15-16 Mayıs tarihlerinde GTÜ Kampüsü’nde yapılacak.  Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ) IEEE(Institute of Electrical and Electronics Engineers) Kulübü tarafından düzenlenen 11.Bilim ve Teknoloji Günleri, "Yapay Zeka ve Dijitalleşme" konsepti ile iş dünyasının birbirinden önemli isimlerini GTÜ öğrencileri ile buluşturmak için kapılarını açtı. 14-15-16 Mayıs tarihlerinde GTÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak olan etkinlik, GTÜ öğrencileri dışında tüm bölgedeki okullara açık bir şekilde gerçekleştirilecek. Eş zamanlı olarak çeşitli aktivitelerinde fuaye alanında yer alacağı etkinliğin açılışını GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptı.
KOCAELİ HABERİ

GTÜ'de Bilim ve Teknoloji Günleri başladı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, GTÜ öğrencilerini bu önemli günlerinde yalnız bırakmayarak açılışa katıldı..

Zinnur Büyükgöz o anları sosyal medyadan "Gebze Bilişim ve Teknoloji Günleri, bu yıl 11. kez düzenleniyor. Tecrübe paylaşımı ve aktarımı açısından son derece kıymetli bir organizasyon. Emeği geçen üniversitemizi ve öğrenci topluluğumuz IEEE'yi tebrik ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Sektör temsilcileri ile öğrencilerinin her yıl belirlenen bir konseptle bir araya geldiği GTÜ Bilim ve Teknoloji Günleri 14-15-16 Mayıs tarihlerinde GTÜ Kampüsü’nde yapılacak. 

Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ) IEEE(Institute of Electrical and Electronics Engineers) Kulübü tarafından düzenlenen 11.Bilim ve Teknoloji Günleri, "Yapay Zeka ve Dijitalleşme" konsepti ile iş dünyasının birbirinden önemli isimlerini GTÜ öğrencileri ile buluşturmak için kapılarını açtı. 14-15-16 Mayıs tarihlerinde GTÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak olan etkinlik, GTÜ öğrencileri dışında tüm bölgedeki okullara açık bir şekilde gerçekleştirilecek. Eş zamanlı olarak çeşitli aktivitelerinde fuaye alanında yer alacağı etkinliğin açılışını GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptı.
Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.