MUZAFFER BIYIK'IN ACI GÜNÜ

Yaşam 11.05.2024 - 02:35, Güncelleme: 11.05.2024 - 02:35
 

MUZAFFER BIYIK'IN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın anesi Fadime Bıyık vefat etti.  Fadime Bıyık'ın cenazesi 11 Mayıs 2024 Cumaretesi (bugün) günü ikindi namazına müteakip Darıca Emek Mahallesi Fatih Merkez Camisinden kaldırılacaktır. Muzaffer Bıyık  bu acı kaybını sosyal medyadan  "İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn. Canımdan çok sevdiğim annem Fadime Bıyık, Rahmet-i Rahman'a kavuştu. Cenazesi 11 Mayıs Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Emek Mahallesi, Fatih Merkez Camii'nden kaldırılarak, 12 Mayıs Pazar günü memleketimiz Kastamonu Daday Aktaştekke Köyü’nde defnedilecektir. Rabbim, kıymetli annemin kabrini nur, mekânını cennet eylesin inşallah." ifadeleri ile duyurdu. Kocaeli Haberi gazetesi olarak Merhume Fadime Bıyık'a Allah’tan rahmet, başta Muzaffer Bıyık olmak üzere tüm Bıyık ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın anesi Fadime Bıyık vefat etti. 

Fadime Bıyık'ın cenazesi 11 Mayıs 2024 Cumaretesi (bugün) günü ikindi namazına müteakip Darıca Emek Mahallesi Fatih Merkez Camisinden kaldırılacaktır.

Muzaffer Bıyık  bu acı kaybını sosyal medyadan  "İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn. Canımdan çok sevdiğim annem Fadime Bıyık, Rahmet-i Rahman'a kavuştu. Cenazesi 11 Mayıs Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Emek Mahallesi, Fatih Merkez Camii'nden kaldırılarak, 12 Mayıs Pazar günü memleketimiz Kastamonu Daday Aktaştekke Köyü’nde defnedilecektir. Rabbim, kıymetli annemin kabrini nur, mekânını cennet eylesin inşallah." ifadeleri ile duyurdu.

Kocaeli Haberi gazetesi olarak Merhume Fadime Bıyık'a Allah’tan rahmet, başta Muzaffer Bıyık olmak üzere tüm Bıyık ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.