GTO YÖNETİMİNDEN MECLİS ÜYELERİNE EN LÜKS OTELDE YEMEK İKRAMI

İlçeler 28.12.2023 - 13:56, Güncelleme: 28.12.2023 - 14:20
 

GTO YÖNETİMİNDEN MECLİS ÜYELERİNE EN LÜKS OTELDE YEMEK İKRAMI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Arslantaş ve yönetimi, geçtiğimiz ay aralarında Gebze Bölgesi Belediye başkanları ve milletvekilleri ile GTO Meclis ve meslek komite üyelerinin aileleri ile birlikte bulunduğu 200 kişiden oluşan bir heyeti, üç günlük bir ticari gezi programı kapsamında Azerbaycan'a götürmüştü.. Gebze Ticaret Odası yönetimi dün akşam da yine tüm GTO Meclis ve meslek komite üyelerinin aileleri ile birlikte lüks bir otelde gösterişli ve bol çeşitli bir akşam yemeği ikramında bulundu.. Gebze Ticaret Odası bu yemek ikramını sosyal medyadan “Gebze Ticaret Odası Geleneksel Yıl Sonu Yemeği”mizi, Üyelerimiz ve değerli ailelerinin katılımları ile gerçekleştirdik..." sözleri ile duyurdu.. Gebze kamuoyu ise bu yüksek enflasyonik zaman diliminde, bu yemeğin Gebze Ticaret Odasına maaliyetini ve de Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Arslantaş'ın bir akşam yemeği için neden Gebze Bölgesinin en lüks oteli olan Çayırova'da ki bol yıldızlı Workinn Hoteli tercih ettiğini merak etti..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Arslantaş ve yönetimi, geçtiğimiz ay aralarında Gebze Bölgesi Belediye başkanları ve milletvekilleri ile GTO Meclis ve meslek komite üyelerinin aileleri ile birlikte bulunduğu 200 kişiden oluşan bir heyeti, üç günlük bir ticari gezi programı kapsamında Azerbaycan'a götürmüştü..

Gebze Ticaret Odası yönetimi dün akşam da yine tüm GTO Meclis ve meslek komite üyelerinin aileleri ile birlikte lüks bir otelde gösterişli ve bol çeşitli bir akşam yemeği ikramında bulundu..

Gebze Ticaret Odası bu yemek ikramını sosyal medyadan “Gebze Ticaret Odası Geleneksel Yıl Sonu Yemeği”mizi, Üyelerimiz ve değerli ailelerinin katılımları ile gerçekleştirdik..." sözleri ile duyurdu..

Gebze kamuoyu ise bu yüksek enflasyonik zaman diliminde, bu yemeğin Gebze Ticaret Odasına maaliyetini ve de Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Arslantaş'ın bir akşam yemeği için neden Gebze Bölgesinin en lüks oteli olan Çayırova'da ki bol yıldızlı Workinn Hoteli tercih ettiğini merak etti..
Bir masa ve kürsü görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.