GEBZELİ İKİ ODA BAŞKANINDAN DEPREMZEDELERE SICAK YEMEK

Güncel 12.02.2023 - 23:01, Güncelleme: 12.02.2023 - 23:18
 

GEBZELİ İKİ ODA BAŞKANINDAN DEPREMZEDELERE SICAK YEMEK

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Kahramanmaraş depremzedelerine yardım için ilk günden harekete geçen Gebze Esnaflar Odası Başkanı Alper Demir ve Gebze Seyyar pazarcılar Odası Başkanı  Hicaz Atsız topladıkları gıda malzemeleri ile birlikte deprem bölgesi Hatay’a giderek depremzedelere sıcak yemek hizmeti sunmaya başladılar..          Hicaz Atsız bugün başladıkları yemek dağıtımının videosunu sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştoı; “Hatay Kırıkhan Bölgesinde oluşturduğumuz depomuzda duyarlı vatandaşlarımızın katkıları ile gerçekleştirdiğimiz yardımlarımızı afet bölgesinde tek çöpü bile ziyan edilmeden depremzede ailelerin bize verdikleri liste dahilinde gönüllü arkadaşlarımızla beraber dağıtımını sağladık. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Deprem bölgesinde kurduğumuz AŞ evinde yemek dağıtımı ve Sabahki yemek hazırlıklar”
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Kahramanmaraş depremzedelerine yardım için ilk günden harekete geçen Gebze Esnaflar Odası Başkanı Alper Demir ve Gebze Seyyar pazarcılar Odası Başkanı  Hicaz Atsız topladıkları gıda malzemeleri ile birlikte deprem bölgesi Hatay’a giderek depremzedelere sıcak yemek hizmeti sunmaya başladılar..         

Hicaz Atsız bugün başladıkları yemek dağıtımının videosunu sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştoı;

“Hatay Kırıkhan Bölgesinde oluşturduğumuz depomuzda duyarlı vatandaşlarımızın katkıları ile gerçekleştirdiğimiz yardımlarımızı afet bölgesinde tek çöpü bile ziyan edilmeden depremzede ailelerin bize verdikleri liste dahilinde gönüllü arkadaşlarımızla beraber dağıtımını sağladık. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Deprem bölgesinde kurduğumuz AŞ evinde yemek dağıtımı ve Sabahki yemek hazırlıklar”

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.