GEBZE HEYETİ TOBB İLE ATA'NIN HUZURUNA ÇIKTI

Güncel 15.05.2024 - 16:56, Güncelleme: 15.05.2024 - 16:56
 

GEBZE HEYETİ TOBB İLE ATA'NIN HUZURUNA ÇIKTI

KOCAELİ HABERİ
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  80. Genel Kurulu dün Ankara'da gerçekleştirildi.. TOBB Genel Kurulu öncesinde, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve içlerinde Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ile yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı TOBB delege heyeti, ANITKABİR'e giderek, Ulu Önder Mustaf kemal Atatürk'e saygı duruşunda bulundular.. 
KOCAELİ HABERİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  80. Genel Kurulu dün Ankara'da gerçekleştirildi..

TOBB Genel Kurulu öncesinde, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve içlerinde Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ile yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı TOBB delege heyeti, ANITKABİR'e giderek, Ulu Önder Mustaf kemal Atatürk'e saygı duruşunda bulundular.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.