GEBZE İLÇE MİLLİ EĞİTİMİN EMEKTARLARI VEDA YEMEĞİ İLE UĞURLANDI

İlçeler 15.05.2024 - 15:17, Güncelleme: 15.05.2024 - 15:17
 

GEBZE İLÇE MİLLİ EĞİTİMİN EMEKTARLARI VEDA YEMEĞİ İLE UĞURLANDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenere Doğan emekliye ayrılan iki kurum personelini yemekli program ile uğurladı.. Şener Doğan, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri Nurten Özoğuz ve Recep Demir için bugün Gebze Öğretmenevi salonunda bir veda yemeği düzenledi. Nurten Özoğuz ve Recep Demir'in veda yemeğinde çalışma arkadaşları da hazır bulundular.. Şener Doğan burad yaptığı konuşmada "Gebze Milli Eğitim ailemize uzun süre hizmet etmiş arkadaşlarımız Nurten hanım ve Recep beye bugüne kadar vermiş oldukları hizmetler için teşekkür ediyoruz. Her iki değerli arkadaşlarımıza emeklilik yaşamlarında da sağlık ve hzurlu bir yaşam diliyorum" dedi..        
KOCAELİ HABERİ

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenere Doğan emekliye ayrılan iki kurum personelini yemekli program ile uğurladı..

Şener Doğan, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri Nurten Özoğuz ve Recep Demir için bugün Gebze Öğretmenevi salonunda bir veda yemeği düzenledi. Nurten Özoğuz ve Recep Demir'in veda yemeğinde çalışma arkadaşları da hazır bulundular..

Şener Doğan burad yaptığı konuşmada "Gebze Milli Eğitim ailemize uzun süre hizmet etmiş arkadaşlarımız Nurten hanım ve Recep beye bugüne kadar vermiş oldukları hizmetler için teşekkür ediyoruz. Her iki değerli arkadaşlarımıza emeklilik yaşamlarında da sağlık ve hzurlu bir yaşam diliyorum" dedi.. 
Bir 11 kişi ve masa görseli olabilir
Bir 6 kişi ve masa görseli olabilir

  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.