GEBZE'DE Kİ YANGIN TAMAMEN SÖNDÜRÜLDÜ

İlçeler 31.10.2023 - 20:20, Güncelleme: 31.10.2023 - 20:20
 

GEBZE'DE Kİ YANGIN TAMAMEN SÖNDÜRÜLDÜ

KOCAELİ HABERİ
Gebze ilçesindeki bir plastik fabrikasında kimyasal tank patladı. Patlamanın ardından yangının çıktığı iş yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yangın güçlükle kontrol altına alınırken, 1'i ağır 3 işçi hastaneye kaldırıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince Gebze Hasköy Sanayi Sitesinde bulunan bir işyerinde çıkan yangına kısa sürede müdahale edildi. Yaralılar kurtarılıp sağlık ekiplerine teslim edildikten sonra yangın tamamen söndürüldü. Yangin dolayısı ile fabrikada hasarın büyük olduğu ve yangının nedeni ile ilgili olarak inceleme ve araştırma başlatıldığı öğrenildi.  
KOCAELİ HABERİ

Gebze ilçesindeki bir plastik fabrikasında kimyasal tank patladı. Patlamanın ardından yangının çıktığı iş yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yangın güçlükle kontrol altına alınırken, 1'i ağır 3 işçi hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince Gebze Hasköy Sanayi Sitesinde bulunan bir işyerinde çıkan yangına kısa sürede müdahale edildi. Yaralılar kurtarılıp sağlık ekiplerine teslim edildikten sonra yangın tamamen söndürüldü.

Yangin dolayısı ile fabrikada hasarın büyük olduğu ve yangının nedeni ile ilgili olarak inceleme ve araştırma başlatıldığı öğrenildi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.