BÜYÜKAKIN GEBZE ESNAFLARI İLE YEMEKTE BULUŞTU

Güncel 02.12.2023 - 04:17, Güncelleme: 02.12.2023 - 04:23
 

BÜYÜKAKIN GEBZE ESNAFLARI İLE YEMEKTE BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın dün akşam Bayramoğlu'ndaki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Balyanoz tesislerinde düzenlen yemekli toplantıda Gebze Bölgesindeki esnaflarla bir araya geldi.. Başkan Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye başkan yardımcısı Selamet Güner, KBB Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve Gebze Esnaflar Odası Başkanı Alper Demir ile diğer meslek odası başkan ve temsilcileri ve Gebze'de ki bazı resmi kurum müdürlerinin katılım sağladığı o buluşmayı sosyal medyadan "Kentimizin ekonomik can damarı olan esnaflarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Onların gücü, şehrimizin gücüdür. Sorunlarını samimiyetle çözüme kavuşturuyor, iş birliği ve dayanışma ile daha güçlü bir gelecek için çaba gösteriyoruz." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın dün akşam Bayramoğlu'ndaki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Balyanoz tesislerinde düzenlen yemekli toplantıda Gebze Bölgesindeki esnaflarla bir araya geldi..

Başkan Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye başkan yardımcısı Selamet Güner, KBB Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve Gebze Esnaflar Odası Başkanı Alper Demir ile diğer meslek odası başkan ve temsilcileri ve Gebze'de ki bazı resmi kurum müdürlerinin katılım sağladığı o buluşmayı sosyal medyadan "Kentimizin ekonomik can damarı olan esnaflarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Onların gücü, şehrimizin gücüdür. Sorunlarını samimiyetle çözüme kavuşturuyor, iş birliği ve dayanışma ile daha güçlü bir gelecek için çaba gösteriyoruz." sözleri ile paylaştı..
Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.