VALİ YAVUZ VE BAŞKAN BÜYÜKGÖZ ATABAY İLAÇ YANGIN YERİNDE

İlçeler 20.06.2022 - 15:20, Güncelleme: 20.06.2022 - 15:20
 

VALİ YAVUZ VE BAŞKAN BÜYÜKGÖZ ATABAY İLAÇ YANGIN YERİNDE

KOCAELİ AHBERİ
Gebze Dilovası ilçesi sınırnda Muallimkö'de kurulu bulunan Atabay Kimya ilaç fabrikasında yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine il ve ilçelerden çok sayıda itfaiye aracı yangın mahalline geldi.. Atabay Kimya fabrikasında sabah saatlerinde meydana gelen yangında çalışanlar panik içinde dışarı çıkarken,dumanlar bir anda gökyüzünü kapladı. Olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı çok sayıda itfaiye ekibinin yangına müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınırken, itfaiye araçlarının yangına müdahale ve soğutma çalışmaları ise devam ediyor. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile birlikte yangın yerine gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz "Atabay İlaç Fabrikası'nda çıkan ve tüm kurumlarımızın yoğun gayretleri ile söndürülen yangında çok şükür can kaybımız yok. Rabbim kötüsünden saklasın. Hepimize geçmiş olsun." açıklamasında bulundu..
KOCAELİ AHBERİ

Gebze Dilovası ilçesi sınırnda Muallimkö'de kurulu bulunan Atabay Kimya ilaç fabrikasında yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine il ve ilçelerden çok sayıda itfaiye aracı yangın mahalline geldi..

Atabay Kimya fabrikasında sabah saatlerinde meydana gelen yangında çalışanlar panik içinde dışarı çıkarken,dumanlar bir anda gökyüzünü kapladı. Olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı çok sayıda itfaiye ekibinin yangına müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınırken, itfaiye araçlarının yangına müdahale ve soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile birlikte yangın yerine gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz "Atabay İlaç Fabrikası'nda çıkan ve tüm kurumlarımızın yoğun gayretleri ile söndürülen yangında çok şükür can kaybımız yok. Rabbim kötüsünden saklasın. Hepimize geçmiş olsun." açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.