TRABZONSPOR'UN SAHASINA KAPATILMA CEZASI GELİYOR

Spor 20.03.2024 - 17:02, Güncelleme: 20.03.2024 - 17:02
 

TRABZONSPOR'UN SAHASINA KAPATILMA CEZASI GELİYOR

KOCAELİ HABERİ
Süper Lig’in 30. haftasında 17 Mart Pazar günü Trabzonspor’un kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup olmasının ardından sahaya girerek Fenerbahçeli futbolculara saldıran 13 taraftardan 3'ü tutuklanırken,4 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Olaylara karışan 4 kişinin ise adliyedeki ifadelerinin alınması devam ediyor. Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından kulüplere verilecek cezalar PFDK kararlarıyla belli olacak. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun, Trabzonspor- Fenerbahçe derbisinde yaşanan olayların kapsamlı inceleme yapılması sebebiyle bugün açıklanması beklenmiyor. Konuyla ilgili TFF’den açıklama geldiğinde detaylar eklenecektir. TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇINDA NE OLMUŞTU? Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından, sarı lacivertli futbolcular orta sahada galibiyet sevinci yaşarken ev sahibi takım taraftarları sahaya girdi ve ortalık karıştı. Maçın bitiş düdüğü sonrasında Fenerbahçeli oyuncular ve teknik ekip, saha ortasında toplanarak galibiyeti kutlamak istedi. Kutlama sırasında bordo-mavili taraftar, güvenlik güçlerinin engellemek istemesine rağmen sahaya indi. Bir anda saha içi karışırken Fenerbahçeli futbolcular ile taraftarlar arasında arbede çıktı. Taraftarların tekme ve yumruk atmasına sarı-lacivertli oyuncular da karşılık verdi. TRABZONSPOR'UN SAHASINA SEZON BOYUNCA KAPATILMA CEZASI TFF kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre maç sonrası çıkan olaylar nedeni ile Trbzonspor'un sahasının bu sezon sonuna kadar kaptılması düşünülürken, kavgaya karışan Fenerbahçeli dört futbolcunun da Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevkedilmesi gündemde imiş.. Öte taraftan Fenerbahçeli futbolcular tarafından yerde tekmelenen Trabzonspor taraftarınının da hastaneden darp raporu aldığı ve Fenerbahçeli o futbolcular hakkında mahkemeye açarak dav açacağı konuşuluyor. 
KOCAELİ HABERİ

Süper Lig’in 30. haftasında 17 Mart Pazar günü Trabzonspor’un kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup olmasının ardından sahaya girerek Fenerbahçeli futbolculara saldıran 13 taraftardan 3'ü tutuklanırken,4 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Olaylara karışan 4 kişinin ise adliyedeki ifadelerinin alınması devam ediyor.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından kulüplere verilecek cezalar PFDK kararlarıyla belli olacak. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun, Trabzonspor- Fenerbahçe derbisinde yaşanan olayların kapsamlı inceleme yapılması sebebiyle bugün açıklanması beklenmiyor. Konuyla ilgili TFF’den açıklama geldiğinde detaylar eklenecektir.

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇINDA NE OLMUŞTU?
Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından, sarı lacivertli futbolcular orta sahada galibiyet sevinci yaşarken ev sahibi takım taraftarları sahaya girdi ve ortalık karıştı. Maçın bitiş düdüğü sonrasında Fenerbahçeli oyuncular ve teknik ekip, saha ortasında toplanarak galibiyeti kutlamak istedi. Kutlama sırasında bordo-mavili taraftar, güvenlik güçlerinin engellemek istemesine rağmen sahaya indi. Bir anda saha içi karışırken Fenerbahçeli futbolcular ile taraftarlar arasında arbede çıktı. Taraftarların tekme ve yumruk atmasına sarı-lacivertli oyuncular da karşılık verdi.

TRABZONSPOR'UN SAHASINA SEZON BOYUNCA KAPATILMA CEZASI
TFF kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre maç sonrası çıkan olaylar nedeni ile Trbzonspor'un sahasının bu sezon sonuna kadar kaptılması düşünülürken, kavgaya karışan Fenerbahçeli dört futbolcunun da Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevkedilmesi gündemde imiş..

Öte taraftan Fenerbahçeli futbolcular tarafından yerde tekmelenen Trabzonspor taraftarınının da hastaneden darp raporu aldığı ve Fenerbahçeli o futbolcular hakkında mahkemeye açarak dav açacağı konuşuluyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.