BAŞKAN HÜRRİYET ŞEVVAL SAM'A ÖVGÜ YAĞDIRDI

Siyaset 05.05.2024 - 01:40, Güncelleme: 05.05.2024 - 01:40
 

BAŞKAN HÜRRİYET ŞEVVAL SAM'A ÖVGÜ YAĞDIRDI

KOCAELİ HABERİ
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet dün akşam İzmit'e gelerek Jolly Joker Kocaeli'de sahne alan ünlü sanatçi Şevval Sam'ı kuliste ziyaret edip sahnede dinledikten sonra yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Bu akşam sahnesiyle, sesiyle, zerafetiyle çok değerli bir sanatçıyı ağırladı kentimiz; sevgili Şevval Sam Jolly Joker sahnesindeydi. Biz de eşim Murat Hürriyet, ilçe başkanımız Gökhan Ercan ve değerli eşi Elif Ercan ile sevgili Şevval Sam’a hoşgeldin demek için eşlik ettik. Pandemi döneminde belediyemizin davetiyle arabalı konsere gelmişti ve unutulmaz bir akşam yaşatmıştı. O akşam samimi sohbeti de mütevaziliği de unutulmazdı. Ne de olsa bir tarafı İzmitli. Jolly Joker gibi nezih ve kaliteli eğlence mekanlarına bu kentin ihtiyacı var. İyi ki bu güzel marka kentimize gelmiş. Emeği geçenlere ve 41 Burda AVM yönetimine, nazik daveti için de sevgili Mehmet beye çok teşekkür ediyoruz."
KOCAELİ HABERİ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet dün akşam İzmit'e gelerek Jolly Joker Kocaeli'de sahne alan ünlü sanatçi Şevval Sam'ı kuliste ziyaret edip sahnede dinledikten sonra yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Bu akşam sahnesiyle, sesiyle, zerafetiyle çok değerli bir sanatçıyı ağırladı kentimiz; sevgili Şevval Sam Jolly Joker sahnesindeydi. Biz de eşim Murat Hürriyet, ilçe başkanımız Gökhan Ercan ve değerli eşi Elif Ercan ile sevgili Şevval Sam’a hoşgeldin demek için eşlik ettik. Pandemi döneminde belediyemizin davetiyle arabalı konsere gelmişti ve unutulmaz bir akşam yaşatmıştı. O akşam samimi sohbeti de mütevaziliği de unutulmazdı. Ne de olsa bir tarafı İzmitli.

Jolly Joker gibi nezih ve kaliteli eğlence mekanlarına bu kentin ihtiyacı var. İyi ki bu güzel marka kentimize gelmiş. Emeği geçenlere ve 41 Burda AVM yönetimine, nazik daveti için de sevgili Mehmet beye çok teşekkür ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.