KARTEPE'DE BÜYÜK YANGIN! Çok sayıda otobüs yandı

Güncel 05.05.2024 - 02:18, Güncelleme: 05.05.2024 - 02:30
 

KARTEPE'DE BÜYÜK YANGIN! Çok sayıda otobüs yandı

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli'nin Kartepe ilçesi D-100 yolu Ankara istikameti üzerinde bulunan bir araç servisinin otoparkında aniden çıkan yangın kısa sürede büyürek park halindeki otobüslere sirayet etti. Yangın ihbarı üzerine kısa sürede yangın mahalline glen Kocaeli İtfaiyesi ekipleri tarafından yapılan müdahale sonrasında yangın söndürülürken, çok sayıda otobüsün yanarak kullanılamaz hale geldiği görüldü.. Toplamda 15 otobüsün yanarak iskelet haline dönüştüğü yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak soruşturma başlatıldığı öğrenildi. fotoğraf:Kocaeli İtfaiyesi
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi D-100 yolu Ankara istikameti üzerinde bulunan bir araç servisinin otoparkında aniden çıkan yangın kısa sürede büyürek park halindeki otobüslere sirayet etti. Yangın ihbarı üzerine kısa sürede yangın mahalline glen Kocaeli İtfaiyesi ekipleri tarafından yapılan müdahale sonrasında yangın söndürülürken, çok sayıda otobüsün yanarak kullanılamaz hale geldiği görüldü..

Toplamda 15 otobüsün yanarak iskelet haline dönüştüğü yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
fotoğraf:Kocaeli İtfaiyesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.