GEBZELİ GENÇ İŞ İNSANLARI SOBA'YA GİTTİLER

Siyaset 02.05.2024 - 15:22, Güncelleme: 02.05.2024 - 17:41
 

GEBZELİ GENÇ İŞ İNSANLARI SOBA'YA GİTTİLER

KOCAELİ HABERİ
Gebzeli gen iş insanları bugün toplu halde Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan vekilliği görevine atanan Hasan Soba'ya makamında bir ziyaret gerçekleştirdiler.. Gebze Fırtına İş insanları Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş ve CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Baran aydın ile aralarında Ercan Altınkaya, Mustafa Zorcu, Murat Gedik, Cem Demir, Tufan Şahinkesen, Mustafa zMican, Raşit Arslan, Selçuk Özler ve Doğan Uzel'in de olduğu genç iş insanları hep birlikte toplu halde Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan vekilliği görevine atanan Hasan Soba'ya makamında bir ziyaret gerçekleştirerek, hayırlı olsun ve başarı dileklerini ilettiler..
KOCAELİ HABERİ

Gebzeli gen iş insanları bugün toplu halde Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan vekilliği görevine atanan Hasan Soba'ya makamında bir ziyaret gerçekleştirdiler..

Gebze Fırtına İş insanları Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş ve CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Baran aydın ile aralarında Ercan Altınkaya, Mustafa Zorcu, Murat Gedik, Cem Demir, Tufan Şahinkesen, Mustafa zMican, Raşit Arslan, Selçuk Özler ve Doğan Uzel'in de olduğu genç iş insanları hep birlikte toplu halde Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan vekilliği görevine atanan Hasan Soba'ya makamında bir ziyaret gerçekleştirerek, hayırlı olsun ve başarı dileklerini ilettiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.