ŞERİFALİOĞLU VALİ YAVUZ VE BAŞKAN BÜYÜKAKIN'A GİTTİ

Güncel 04.05.2024 - 10:04, Güncelleme: 04.05.2024 - 10:04
 

ŞERİFALİOĞLU VALİ YAVUZ VE BAŞKAN BÜYÜKAKIN'A GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu dün İzmit'e giderek Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’nın Tarihini ve Turizm bilgilerini bir araya getirerek hazırlattığı “Fatihler Şehri Gebze” adlı kitabını hediye etti.. Başkan Oğuz Şerifalioğlu o anları sosyal medyadan "Kocaeli Valimiz Sn. Seddar Yavuz’a, Gebze kitabımızı takdim ettim. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak; Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’nın Tarihini ve Turizm bilgilerini bir araya getirdiğimiz “Fatihler Şehri Gebze” adlı kitabımızı takdim ettim." sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu dün İzmit'e giderek Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’nın Tarihini ve Turizm bilgilerini bir araya getirerek hazırlattığı “Fatihler Şehri Gebze” adlı kitabını hediye etti..

Başkan Oğuz Şerifalioğlu o anları sosyal medyadan "Kocaeli Valimiz Sn. Seddar Yavuz’a, Gebze kitabımızı takdim ettim. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak; Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’nın Tarihini ve Turizm bilgilerini bir araya getirdiğimiz “Fatihler Şehri Gebze” adlı kitabımızı takdim ettim." sözleri ile paylaştı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.