AK PARTİ GEBZE'NİN DÜĞÜNÜ VAR

Siyaset 04.05.2024 - 18:01, Güncelleme: 04.05.2024 - 18:01
 

AK PARTİ GEBZE'NİN DÜĞÜNÜ VAR

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Gebze ilçe Teşkilatının ilçe sekreteri Hatice Yaman, Umut Akay ile yaşamını birleştirdi.. Hatice Yaman ve Umut Akay genç çiftinin bugün Ahmet Pembegüllü Kültür Merkezinde gerçekleşen düğün töreninde nikahı bizzat Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kıyraken, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de nikah şahitliğini yaptılar.. Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığı sosyal medya sayfasından o mutlu anları "Düğünümüzü Var. İlçe Başkanımız Recep Kaya, belediye başkanımız Zinnur Büyükgöz,Meclis üyelerimiz ve teşkilatımız ile birlikte Teşkilatımızın neşe kaynağı, İlçe sekreterimiz Hatice & Umut çiftimizin düğünlerini gerçekleştirdik.Gençlerimizin mutlulukları daim olsun, yolları bahtları açık olsun İnşallah." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Gebze ilçe Teşkilatının ilçe sekreteri Hatice Yaman, Umut Akay ile yaşamını birleştirdi..

Hatice Yaman ve Umut Akay genç çiftinin bugün Ahmet Pembegüllü Kültür Merkezinde gerçekleşen düğün töreninde nikahı bizzat Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kıyraken, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de nikah şahitliğini yaptılar..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığı sosyal medya sayfasından o mutlu anları "Düğünümüzü Var. İlçe Başkanımız Recep Kaya, belediye başkanımız Zinnur Büyükgöz,Meclis üyelerimiz ve teşkilatımız ile birlikte Teşkilatımızın neşe kaynağı, İlçe sekreterimiz Hatice & Umut çiftimizin düğünlerini gerçekleştirdik.Gençlerimizin mutlulukları daim olsun, yolları bahtları açık olsun İnşallah." sözleri ile paylaştı..
Bir 18 kişi, aydınlatma, kürsü ve düğün görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.