MHP KOCAELİ BAŞKANI KURT'TAN GİTAR RESİTALİ

Dünya 19.02.2022 - 19:49, Güncelleme: 19.02.2022 - 19:49
 

MHP KOCAELİ BAŞKANI KURT'TAN GİTAR RESİTALİ

KOCAELİ HABERİ
MHP Kocaeli İl Başkanlığının genç ülkücüler için düzenlediği kampa katılan MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, eline gitarı alarak gençlere mini bir resital sundu.. MHP Kocaeli İl Başkanlığı resmi sosyal medya sayfasından o keyifli anın görüntülerini "İl Başkanımız Av. Yunus Emre Kurt, Kocaeli Ülkü Ocaklarımızın kampına katılarak geleceğimizin teminatı bozkurtlarla biraraya geldi. Kahramanlık türkülerini hep birlikte söylediler. Var olsun Ülkü Ocakları" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

MHP Kocaeli İl Başkanlığının genç ülkücüler için düzenlediği kampa katılan MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, eline gitarı alarak gençlere mini bir resital sundu..

MHP Kocaeli İl Başkanlığı resmi sosyal medya sayfasından o keyifli anın görüntülerini "İl Başkanımız Av. Yunus Emre Kurt, Kocaeli Ülkü Ocaklarımızın kampına katılarak geleceğimizin teminatı bozkurtlarla biraraya geldi. Kahramanlık türkülerini hep birlikte söylediler. Var olsun Ülkü Ocakları" sözleri ile paylaştı..

Bir 9 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, kar ve ağaç görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.