ÖZHAN ÖZTÜRK FENA ÇIKIŞTI: ''YAVŞAKLAR...OMURGASIZLAR''

Siyaset 28.04.2024 - 04:36, Güncelleme: 28.04.2024 - 04:58
 

ÖZHAN ÖZTÜRK FENA ÇIKIŞTI: ''YAVŞAKLAR...OMURGASIZLAR''

KOCAELİ HABERİ
Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Kurultay'ında yapılan üçüncü tur seçimleri sonucunda yeni genel başkan seçildi. İlk iki turda hiçbir adayın salt çoğunluğu sağlayamaması üzerine üçüncü turda sonuçlanan genel başkanlık seçiminde Dervişoğlu 611 oy aldı. Karşısında yarışan Koray Aydın 548 oyda kaldı. Dervişoğlu seçimin ardından yaptığı konuşmada, "Bugün itibarıyla birbirimize sarılarak yaralarımızı saracağız. Allah'ın izniyle iktidar yolculuğuna ağabeyim Koray Aydın, kardeşim Tolga Akalın'la ve bu dava için alın teri döken sizlerle devam edeceğiz. Herkes emin olsun artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi. ÖZHAN ÖZTÜRK FENA ÇIKIŞTI: ''YAVŞAKLAR...'' İYİ Parti Gebze ileç kurucu başkanlığı ve il başkan yardımcılığı görevlerinden sonra 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti Darıca Belediye başkan adayı olarak seçimlere katılan Özhan Öztürk, Müsavat Dervişoğlu'nun İYİ Partinin yeni genel başkanı seçilmesinden sonra facebook sosyal medya sayfasından peşpşe yaptığı üç paylaşımda, şu ifadelerle tepkisini dile getirirken, tepki gösterdiği isimlerin ise kimler olduğu takipçileri tarafından merak edildi; "Koray Aydın’a destek verip şimdi Cumali Durmuş’a yazan Yavşaklar Adammısınız lan siz omurgasızlar …" "Siz namussuz, haysiyetsiz, omurgasız,kişiliksiz, duruma göre hareket eden omurgasız adamlarsırınız Sizin omurganız çıkar ve para olmuş Bİz mucedeleyi siz paranıza para katın zengin olun diye vermedik Yaşayıp göreceğiz Sizi ben, benim gibi düşünenlerle bitireceğiz… Hadi iyi geceler" "Ben hayatımda hiç Gri olmadım… Ya Siyahtım Ya Beyaz… İyi geceler huzurla uyumayın siz…"
KOCAELİ HABERİ

Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Kurultay'ında yapılan üçüncü tur seçimleri sonucunda yeni genel başkan seçildi. İlk iki turda hiçbir adayın salt çoğunluğu sağlayamaması üzerine üçüncü turda sonuçlanan genel başkanlık seçiminde Dervişoğlu 611 oy aldı. Karşısında yarışan Koray Aydın 548 oyda kaldı.

Dervişoğlu seçimin ardından yaptığı konuşmada, "Bugün itibarıyla birbirimize sarılarak yaralarımızı saracağız. Allah'ın izniyle iktidar yolculuğuna ağabeyim Koray Aydın, kardeşim Tolga Akalın'la ve bu dava için alın teri döken sizlerle devam edeceğiz. Herkes emin olsun artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

ÖZHAN ÖZTÜRK FENA ÇIKIŞTI: ''YAVŞAKLAR...''

İYİ Parti Gebze ileç kurucu başkanlığı ve il başkan yardımcılığı görevlerinden sonra 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti Darıca Belediye başkan adayı olarak seçimlere katılan Özhan Öztürk, Müsavat Dervişoğlu'nun İYİ Partinin yeni genel başkanı seçilmesinden sonra facebook sosyal medya sayfasından peşpşe yaptığı üç paylaşımda, şu ifadelerle tepkisini dile getirirken, tepki gösterdiği isimlerin ise kimler olduğu takipçileri tarafından merak edildi;

"Koray Aydın’a destek verip şimdi Cumali Durmuş’a yazan Yavşaklar Adammısınız lan siz omurgasızlar …"

"Siz namussuz, haysiyetsiz, omurgasız,kişiliksiz, duruma göre hareket eden omurgasız adamlarsırınız
Sizin omurganız çıkar ve para olmuş
Bİz mucedeleyi siz paranıza para katın zengin olun diye vermedik
Yaşayıp göreceğiz
Sizi ben, benim gibi düşünenlerle bitireceğiz…
Hadi iyi geceler"

"Ben hayatımda hiç Gri olmadım…
Ya Siyahtım
Ya Beyaz…
İyi geceler huzurla uyumayın siz…"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.