BAŞKAN ŞERİFALİOĞLU BAŞKAN İBRAHİMCİOĞLU'NU DAVET ETTİ

İlçeler 10.05.2024 - 13:24, Güncelleme: 10.05.2024 - 13:24
 

BAŞKAN ŞERİFALİOĞLU BAŞKAN İBRAHİMCİOĞLU'NU DAVET ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Yerleşkesi Gebze'de bulunan Bilişim Vadisi Genel Müdürlüğü görevini beş yıl boyunca sürdüren Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, burada göstermiş olduğu başarılı performansı nedeni ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 6 Ekim 2023 tarihinde KOSGEB Başkanı olarak atanmıştı.. KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, Gebze Ticaret Odası Meclis başkanı Oğuz Şerifalioğlu'nun özel davet üzerine, 20 Mayıs Pazartesi Günü Saat 15:30’da GTO Meclis salonunda yapılacak olan GTO Meclis Toplantısına katılım sağlayarak, GTO Meclis üyelerine ve davetli katılımcılara yönelik bir konuşma gerçekleştirecek..
KOCAELİ HABERİ

Yerleşkesi Gebze'de bulunan Bilişim Vadisi Genel Müdürlüğü görevini beş yıl boyunca sürdüren Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, burada göstermiş olduğu başarılı performansı nedeni ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 6 Ekim 2023 tarihinde KOSGEB Başkanı olarak atanmıştı..

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, Gebze Ticaret Odası Meclis başkanı Oğuz Şerifalioğlu'nun özel davet üzerine, 20 Mayıs Pazartesi Günü Saat 15:30’da GTO Meclis salonunda yapılacak olan GTO Meclis Toplantısına katılım sağlayarak, GTO Meclis üyelerine ve davetli katılımcılara yönelik bir konuşma gerçekleştirecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.