AK PARTİ KOCAELİ VE GEBZE'DE TEBRİKLEŞME DEVAM EDİYOR

Siyaset 10.05.2024 - 18:06, Güncelleme: 10.05.2024 - 18:58
 

AK PARTİ KOCAELİ VE GEBZE'DE TEBRİKLEŞME DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli'de 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında belediye başkanlığına kazananların yanısıra belediye başkan vekilliği ve belediye başkan yardımcılıkları görevine atananlar ile ilgili tebrikleşme ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.. Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya bugün Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe teşkilatı ile beraber, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Tahir Büyükakın'ı, KBB Gebze irtibat merkezinde ziyaret ettiler..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli'de 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında belediye başkanlığına kazananların yanısıra belediye başkan vekilliği ve belediye başkan yardımcılıkları görevine atananlar ile ilgili tebrikleşme ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor..

Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya bugün Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe teşkilatı ile beraber, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Tahir Büyükakın'ı, KBB Gebze irtibat merkezinde ziyaret ettiler..
Bir 14 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.