İBRAHİM PEHLİVAN'A KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERLİĞİ YAKIŞIR

Siyaset 29.04.2024 - 11:00, Güncelleme: 29.04.2024 - 11:12
 

İBRAHİM PEHLİVAN'A KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERLİĞİ YAKIŞIR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, geçtiğimiz hafta Kocaeli'de ki görevinden ayrılarak, İçişleri Bakanlığında Bakan Müşaviri olarak yeni görevine başladı.. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini şu aniçin geçici olarak Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık yürütüyor. Kocaeli kamuoyu, bu göreve asaleten atanacak olan yeni genel sekreterin kim olacağını merak ederken, Ankara'dan ve Kocaeli'den değişik isimler konuşuluyor. Kocaeli'nin en büyük nüfusuna ve seçmen sayısına sahip olan ve de en fazla vergiyi ödeyen Gebze bölgesinde ise daha önce Darıca ve Gebze Belediye başkanlığı yaptıktan sonra Sakarya Büyükşehir Belediyesi genel sekreterliği yapan ve şu an için de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölgesi Koordinatörlüğü görevini sürdüren İbrahim Pehlivan'ın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine yakışacağı konuşuluyor.. Evet Gebze Bölgesinde İbrahim pehlivan için bu yönde beklenti yüksek, bakalım  Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, Genel Sekreterlik görevine kimi uygun görecek?
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, geçtiğimiz hafta Kocaeli'de ki görevinden ayrılarak, İçişleri Bakanlığında Bakan Müşaviri olarak yeni görevine başladı..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini şu aniçin geçici olarak Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık yürütüyor. Kocaeli kamuoyu, bu göreve asaleten atanacak olan yeni genel sekreterin kim olacağını merak ederken, Ankara'dan ve Kocaeli'den değişik isimler konuşuluyor.

Kocaeli'nin en büyük nüfusuna ve seçmen sayısına sahip olan ve de en fazla vergiyi ödeyen Gebze bölgesinde ise daha önce Darıca ve Gebze Belediye başkanlığı yaptıktan sonra Sakarya Büyükşehir Belediyesi genel sekreterliği yapan ve şu an için de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölgesi Koordinatörlüğü görevini sürdüren İbrahim Pehlivan'ın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine yakışacağı konuşuluyor..

Evet Gebze Bölgesinde İbrahim pehlivan için bu yönde beklenti yüksek, bakalım  Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, Genel Sekreterlik görevine kimi uygun görecek?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.