BU SABAH GEBZE'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Spor 28.04.2024 - 16:28, Güncelleme: 28.04.2024 - 16:28
 

BU SABAH GEBZE'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesinin ev sahipliğinde, bu sabah Gebze Beylikdağ'ında start alan Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarına başta Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve KBB Başkan vekili Hasan Soba  olamk üzere çok sayıda davetli katılım sağladı.. Zinnur Büyükgöz  dereceye giren yarışmacılara ödüllerini takdim etti ve o anları sosyal medyadan "Ulusal ve uluslararası sporcuların yarıştığı Gebze Uluslarası Dağ Bisikleti Kupası'nda ilk yarış tamamlandı. Dereceye giren sporculara ödüllerini protokolümüzle birlikte takdim ettik." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesinin ev sahipliğinde, bu sabah Gebze Beylikdağ'ında start alan Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarına başta Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve KBB Başkan vekili Hasan Soba  olamk üzere çok sayıda davetli katılım sağladı..

Zinnur Büyükgöz  dereceye giren yarışmacılara ödüllerini takdim etti ve o anları sosyal medyadan "Ulusal ve uluslararası sporcuların yarıştığı Gebze Uluslarası Dağ Bisikleti Kupası'nda ilk yarış tamamlandı. Dereceye giren sporculara ödüllerini protokolümüzle birlikte takdim ettik." sözleri ile paylaştı..
Bir ‎13 kişi ve ‎şunu diyen bir yazı '‎START GEBZE GEBZE Son Muslanantsz DAG BİSİKLETİ KUPASI CUP FINISH INTERMATIENAL GEBZE MIE CUP รลตี 'หบีๆ ਧੰ UTE عاترای SUCL 3 PAS‎'‎‎ görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.