Dilber'den İnci Taneleri hakkında duygusal itiraf

Magazin - Cemiyet 12.05.2024 - 11:21, Güncelleme: 12.05.2024 - 11:21
 

Dilber'den İnci Taneleri hakkında duygusal itiraf

KOCAELİ HABERİ
Hazar Ergüçlü'den İnci Taneleri hakkında duygusal itiraf: 'Yaşamak başka bir şey' İnci Taneleri'nin 'Dilber'i Hazar Ergüçlü ''Dizinin bu kadar ses getireceğini düşünür müydünüz? sorusuna cevap verdi. Ergüçlü ''Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı bir şeyin büyük başarıya ulaşacağını bilirdim. Ama yaşamak başka bir şeymiş'' dedi. İnci Taneleri dizisinin başarılı oyuncusu Hazar Ergüçlü, son dönemde dikkat çeken performansıyla adından sıkça söz ettiriyor. Dilber karakteriyle izleyicileri etkileyen Ergüçlü, yapılan bir röportajda dizinin beklenmedik başarısını ve bu süreci değerlendirdi. Ergüçlü, dizinin bu kadar ses getireceğini düşünüp düşünmediği sorusuna samimi bir cevap vererek "Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı bir şeyin büyük başarıya ulaşacağını bilirdim. Ama yaşamak başka bir şeymiş." dedi.. Hazar Ergüçlü  yapımcı Yılmaz Erdoğan'ın projelerinin genellikle büyük ilgi görmesini beklediğini ifade etti. Ancak bu başarının içinde yer almanın, sadece beklemekle değil yaşamakla da farklı bir duygu olduğunu vurguladı.  
KOCAELİ HABERİ

Hazar Ergüçlü'den İnci Taneleri hakkında duygusal itiraf: 'Yaşamak başka bir şey'

İnci Taneleri'nin 'Dilber'i Hazar Ergüçlü ''Dizinin bu kadar ses getireceğini düşünür müydünüz? sorusuna cevap verdi. Ergüçlü ''Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı bir şeyin büyük başarıya ulaşacağını bilirdim. Ama yaşamak başka bir şeymiş'' dedi.

İnci Taneleri dizisinin başarılı oyuncusu Hazar Ergüçlü, son dönemde dikkat çeken performansıyla adından sıkça söz ettiriyor. Dilber karakteriyle izleyicileri etkileyen Ergüçlü, yapılan bir röportajda dizinin beklenmedik başarısını ve bu süreci değerlendirdi.

Ergüçlü, dizinin bu kadar ses getireceğini düşünüp düşünmediği sorusuna samimi bir cevap vererek "Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı bir şeyin büyük başarıya ulaşacağını bilirdim. Ama yaşamak başka bir şeymiş." dedi..

Hazar Ergüçlü  yapımcı Yılmaz Erdoğan'ın projelerinin genellikle büyük ilgi görmesini beklediğini ifade etti. Ancak bu başarının içinde yer almanın, sadece beklemekle değil yaşamakla da farklı bir duygu olduğunu vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.