Mehmet Sait Karaçorlu’ya Büyükşehir’den veda

Yaşam 16.03.2022 - 18:14, Güncelleme: 16.03.2022 - 18:15
 

Mehmet Sait Karaçorlu’ya Büyükşehir’den veda

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler eski Daire Başkanı, şair, yazar ve mütefekkir Mehmet Sait Karaçorlu hayatını kaybetti. Emekli olduktan sonra kitap işlerine ağırlık veren, Mesnevi üzerine çalışmalar yapan Mehmet Sait Karaçorlu dün biopsi yapılmak üzere   İzmit Konak Hastanesi'ne gitmişti. Biopsisi ağır geçen, bu nedenle yoğun bakıma alınan Karaçorlu sabaha karşı yaşamını yitirdi. İlimizde geniş bir çevresi bulunan Sait Karaçorlu’nun cenazesi bugün İzmit Mehmet Ali Paşa Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. SAİT KARAÇORLU KİMDİR? Elazığ Harput doğumlu. 1980 yılından bu yana İzmit’te yaşadı. Öğretmenlik yaptı. 2004-2009 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde Kültür Daire Başkanlığı görevini yürüttü. Anka Kuşu ve Osmanlı Tarihi adlı kitapları bulunuyor.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler eski Daire Başkanı, şair, yazar ve mütefekkir Mehmet Sait Karaçorlu hayatını kaybetti.

Emekli olduktan sonra kitap işlerine ağırlık veren, Mesnevi üzerine çalışmalar yapan Mehmet Sait Karaçorlu dün biopsi yapılmak üzere   İzmit Konak Hastanesi'ne gitmişti. Biopsisi ağır geçen, bu nedenle yoğun bakıma alınan Karaçorlu sabaha karşı yaşamını yitirdi. İlimizde geniş bir çevresi bulunan Sait Karaçorlu’nun cenazesi bugün İzmit Mehmet Ali Paşa Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

SAİT KARAÇORLU KİMDİR?

Elazığ Harput doğumlu. 1980 yılından bu yana İzmit’te yaşadı. Öğretmenlik yaptı. 2004-2009 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde Kültür Daire Başkanlığı görevini yürüttü. Anka Kuşu ve Osmanlı Tarihi adlı kitapları bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.