KOCAELİ SPOR VE İZMİT BELEDİYESİNİN ACI KAYBI

Yaşam 09.04.2024 - 09:26, Güncelleme: 09.04.2024 - 09:26
 

KOCAELİ SPOR VE İZMİT BELEDİYESİNİN ACI KAYBI

KOCAELİ HABERİ
İzmit Belediyesi personellerinden ‘Köfte Erkan’ lakaplı Erkan Çakır, Kocaelispor’un Çorum FK ile oynadığı maç için Çorum deplasmanına gitti. Maç sonrası bir anda rahatsızlanan Erkan Çakır, Çorum’da hastaneye kaldırılırken beyninde pıhtı attı tespit edildi. Hastaneye kaldırılan Erkan Çakır durumunun ciddiyeti üzerine yoğun bakımda uyutuluyordu. İzmit Belediye Başkanı  Fatma Kaplan Hürriyet, Erkan Çakır'ın hayatını kaybettiği haberini sosyal medyadan "Çok sevdiği Kocaelispor'u desteklemek için gittiği Çorum'da beyne pıhtı atması sonucu yoğun bakıma kaldırılan İzmit Belediyesi emekçimiz Erkan Çakır'ı kaybettiğimizi öğrendik. Erkan kardeşimize Allah'tan rahmet; ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." sözleri ile duyurdu.. Kocaeli haberi gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.  
KOCAELİ HABERİ

İzmit Belediyesi personellerinden ‘Köfte Erkan’ lakaplı Erkan Çakır, Kocaelispor’un Çorum FK ile oynadığı maç için Çorum deplasmanına gitti. Maç sonrası bir anda rahatsızlanan Erkan Çakır, Çorum’da hastaneye kaldırılırken beyninde pıhtı attı tespit edildi. Hastaneye kaldırılan Erkan Çakır durumunun ciddiyeti üzerine yoğun bakımda uyutuluyordu.

İzmit Belediye Başkanı  Fatma Kaplan Hürriyet, Erkan Çakır'ın hayatını kaybettiği haberini sosyal medyadan "Çok sevdiği Kocaelispor'u desteklemek için gittiği Çorum'da beyne pıhtı atması sonucu yoğun bakıma kaldırılan İzmit Belediyesi emekçimiz Erkan Çakır'ı kaybettiğimizi öğrendik. Erkan kardeşimize Allah'tan rahmet; ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." sözleri ile duyurdu..

Kocaeli haberi gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.