İŞTE FENERBAHÇE'Yİ BEKLEYEN DEV GELİR

Spor 15.03.2024 - 12:07, Güncelleme: 15.03.2024 - 12:07
 

İŞTE FENERBAHÇE'Yİ BEKLEYEN DEV GELİR

KOCAELİ HABERİ
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde adını çeyrek finale yazdıran Fenerbahçe kasasını doldurdu. Fenerbahçe, bu sezon tüm Avrupa serüveni boyunca ciddi bir gelir kazandı. Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Belçika temsilcisi Union SG'yi Konferans Ligi'nin dışına iterek adını çeyrek finale yazdırdı. Fenerbahçe bu başarısıyla, Avrupa'dan elde ettiği kazancın üzerine 1 milyon Euro daha koydu. Sarı-lacivertli ekip UEFA Avrupa Konferans Ligi'nden toplam 9 milyon 800 bin Euro kazandı. Sabah'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'nin Avrupa'da elde ettiği kazanç kalem kalem şöyle: 3. ön eleme: 1.65 milyon Euro Ayak bastı:  2.94 milyon Euro Ülke katsayısı: 979 bin Euro Galibiyet: 2 milyon Euro Grup liderliği: 600 bin Euro Son 16 turu: 600 bin Euro Çeyrek final: 1 milyon Euro
KOCAELİ HABERİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde adını çeyrek finale yazdıran Fenerbahçe kasasını doldurdu. Fenerbahçe, bu sezon tüm Avrupa serüveni boyunca ciddi bir gelir kazandı.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Belçika temsilcisi Union SG'yi Konferans Ligi'nin dışına iterek adını çeyrek finale yazdırdı.

Fenerbahçe bu başarısıyla, Avrupa'dan elde ettiği kazancın üzerine 1 milyon Euro daha koydu. Sarı-lacivertli ekip UEFA Avrupa Konferans Ligi'nden toplam 9 milyon 800 bin Euro kazandı.

Sabah'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'nin Avrupa'da elde ettiği kazanç kalem kalem şöyle:

3. ön eleme: 1.65 milyon Euro

Ayak bastı:  2.94 milyon Euro

Ülke katsayısı: 979 bin Euro

Galibiyet: 2 milyon Euro

Grup liderliği: 600 bin Euro

Son 16 turu: 600 bin Euro

Çeyrek final: 1 milyon Euro

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.