FİKRİ IŞIK SESSİZLİĞİNİ ARKADAŞI İÇİN BOZDU

Siyaset 17.10.2020 - 00:39, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

FİKRİ IŞIK SESSİZLİĞİNİ ARKADAŞI İÇİN BOZDU

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık en son olarak 28 Eylül 2020 tarihinde attığı twet'te "Her zaman ve şartta biriz ve beraberiz Çünkü biz iki Devlet bir Milletiz. Seninleyiz Azerbaycan" mesajı ile Azerbaycan'a destek vermişti.. Fikri Işık 20 gün aradan sonra twitter sayfasındaki suskunluğunu, rahatsızlığı sonucu yaşamını yitiren Milletvekili arkadaşı ve Ak Parti MKYK üyesi Markar Eseyan'ın yaşamını yitirmesi üzerine yayınladığı başsağlığı mesajı ile bozdu.. Fikri Işık mesajında "Her zaman güleryüzlü, Her zaman içten ve samimi, Her zaman açık sözlü bir arkadaşımızı, bu vatanın güzel bir evladını daha; Markar Eseyan’ı kaybettik. Başımız sağolsun. Toprağı bol olsun. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum" ifadelerine yer verdi..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Kocaeli milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık en son olarak 28 Eylül 2020 tarihinde attığı twet'te "Her zaman ve şartta biriz ve beraberiz Çünkü biz iki Devlet bir Milletiz. Seninleyiz Azerbaycan" mesajı ile Azerbaycan'a destek vermişti..

Fikri Işık 20 gün aradan sonra twitter sayfasındaki suskunluğunu, rahatsızlığı sonucu yaşamını yitiren Milletvekili arkadaşı ve Ak Parti MKYK üyesi Markar Eseyan'ın yaşamını yitirmesi üzerine yayınladığı başsağlığı mesajı ile bozdu..

Fikri Işık mesajında "Her zaman güleryüzlü, Her zaman içten ve samimi, Her zaman açık sözlü bir arkadaşımızı, bu vatanın güzel bir evladını daha; Markar Eseyan’ı kaybettik. Başımız sağolsun. Toprağı bol olsun. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum" ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.