VEKİL KATIRCIOĞLU'NA ESNAF TEPKİSİ!

Siyaset 15.05.2024 - 21:01, Güncelleme: 15.05.2024 - 21:01
 

VEKİL KATIRCIOĞLU'NA ESNAF TEPKİSİ!

KOCAELİ AHBERİ - Cengiz Yucak
AK Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Üyesi ve Çocuk Hakları Alt Komisyon Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu bugun TBMM'de gerçekleştirilen Ak Parti Meclsi Grup Toplantsında çektirdiği fotoğraf karesini sosyal medyadan "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle AK Parti TBMM Grup Toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum." sözleri ile paylaştı.. Milletvekili Katırcıoğlu'nun facebook sosyal medya sayfasından yaaptığı bu paylaşımın altına yorum yazan Deniz Çilingir Mimir isimli vatandaş "Radiye hanım keşke sayın cumhur başkanımıza esnaf kefaletten kullanmış olduğumuz kıredilerin faiz artışının yanlış olduğunu bakan şimşeğin akp yi git gide çıkmaza soktuğunu emekliden alamadığı oyu 4 sene sonra esnaftanda alamayacağını söyleseydiniz herkes gidiyo bir kelam etmeden hava olsun diye iki resim çektirip geliyor halkın durumunu konuşan yok Bir akp li olarak sizlere sesleniyorum. Şovu bırakın halk battı esnaf bitti" şeklinde tepkisini dile getirdi..
KOCAELİ AHBERİ - Cengiz Yucak

AK Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Üyesi ve Çocuk Hakları Alt Komisyon Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu bugun TBMM'de gerçekleştirilen Ak Parti Meclsi Grup Toplantsında çektirdiği fotoğraf karesini sosyal medyadan "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle AK Parti TBMM Grup Toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum." sözleri ile paylaştı..

Milletvekili Katırcıoğlu'nun facebook sosyal medya sayfasından yaaptığı bu paylaşımın altına yorum yazan Deniz Çilingir Mimir isimli vatandaş "Radiye hanım keşke sayın cumhur başkanımıza esnaf kefaletten kullanmış olduğumuz kıredilerin faiz artışının yanlış olduğunu bakan şimşeğin akp yi git gide çıkmaza soktuğunu emekliden alamadığı oyu 4 sene sonra esnaftanda alamayacağını söyleseydiniz herkes gidiyo bir kelam etmeden hava olsun diye iki resim çektirip geliyor halkın durumunu konuşan yok Bir akp li olarak sizlere sesleniyorum. Şovu bırakın halk battı esnaf bitti" şeklinde tepkisini dile getirdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.