CEMİL YAMAN İÇİN BİR ÖNEMLİ GÖREV BEKLENTİSİ DAHA

Siyaset 10.10.2020 - 05:42, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

CEMİL YAMAN İÇİN BİR ÖNEMLİ GÖREV BEKLENTİSİ DAHA

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK  Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'a, İçişleri Komisyonu Üyeliği ve Türkiye-Macaristan Parlementolararası Dostluk Grubu Başkanlığının yanısıra geçtiğimiz ay genel merkezde Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevleri de verilmişti.. Ak Parti içinde en çalışkan vekillerden birisi olarak bilinen ve Ak Parti'nin Güneydoğu illeri koordinatörlüğünü de sürdüren Cemil Yaman'ın önümüzdeki yıl yapılması beklenen Ak Parti Genel Kongresinde 50 kişilik MKYK (Merkez Karar Yönetim Kurulu) üyeliğine girmesine yönelik beklentiler giderek yükseldi..  Öte yandan Ağrılı hemşerilerinden de Cemil Yaman'a tam destek geldi.  Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu önceki gün Ak Parti Genel Merkezine giderek Cemil Yaman'a bir tebrik ve hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.. Cemil Yaman kendisini oldukça mutlu eden bu ziyaret için "AK Parti Genel Merkezi'mize gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Nuri Aydemir'e, federasyonumuza bağlı Ankara, Antalya, Eskişehir, İzmir, Çayırova bölge başkanlarına ve kıymetli yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK  Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'a, İçişleri Komisyonu Üyeliği ve Türkiye-Macaristan Parlementolararası Dostluk Grubu Başkanlığının yanısıra geçtiğimiz ay genel merkezde Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevleri de verilmişti..

Ak Parti içinde en çalışkan vekillerden birisi olarak bilinen ve Ak Parti'nin Güneydoğu illeri koordinatörlüğünü de sürdüren Cemil Yaman'ın önümüzdeki yıl yapılması beklenen Ak Parti Genel Kongresinde 50 kişilik MKYK (Merkez Karar Yönetim Kurulu) üyeliğine girmesine yönelik beklentiler giderek yükseldi.. 

Öte yandan Ağrılı hemşerilerinden de Cemil Yaman'a tam destek geldi.  Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu önceki gün Ak Parti Genel Merkezine giderek Cemil Yaman'a bir tebrik ve hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler..

Cemil Yaman kendisini oldukça mutlu eden bu ziyaret için "AK Parti Genel Merkezi'mize gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Nuri Aydemir'e, federasyonumuza bağlı Ankara, Antalya, Eskişehir, İzmir, Çayırova bölge başkanlarına ve kıymetli yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.