ORUÇ REİS GERİ Mİ ÇEKİLDİ? İşte cevabı

15.09.2020 - 05:20, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ORUÇ REİS GERİ Mİ ÇEKİLDİ? İşte cevabı

Çavuşoğlu "Geri adım yok, Oruç Reis devam edecek" dedi.. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Doğu Akdeniz’de geri adım atılmadığını, Oruç Reis gemisinin bakım ve ikmal için çekildiğini söyledi. Bu adımın Yunanistan’da farklı şekilde algılandığını belirten Çavuşoğlu, “Gemiler bakıma çekildiğinde NAVTEX yayımlamanın bir anlamı yok. Bakım sonrası bölgeye geçeceği zaman NAVTEX yayımlanır” dedi. Aylık bakım ve ikmal için limana gelen sismik araştırma gemisi Oruç Reis kısa süre sonra yeniden göreve dönecek. Yeni Şafak

Çavuşoğlu "Geri adım yok, Oruç Reis devam edecek" dedi..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Doğu Akdeniz’de geri adım atılmadığını, Oruç Reis gemisinin bakım ve ikmal için çekildiğini söyledi. Bu adımın Yunanistan’da farklı şekilde algılandığını belirten Çavuşoğlu, “Gemiler bakıma çekildiğinde NAVTEX yayımlamanın bir anlamı yok. Bakım sonrası bölgeye geçeceği zaman NAVTEX yayımlanır” dedi.

Aylık bakım ve ikmal için limana gelen sismik araştırma gemisi Oruç Reis kısa süre sonra yeniden göreve dönecek.
Yeni Şafak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.