MUHARREM İNCE VAZGEÇTİ

Siyaset 12.08.2020 - 05:23, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MUHARREM İNCE VAZGEÇTİ

Gazeteci İsmail Saymaz, CHP’den ayrılarak yeni bir parti kuracağı söylenen Muharrem İnce’nin parti kurmaktan vazgeçtiğini iddia etti. Muharrem İnce’nin yeni parti kurma fikrinden vazgeçirildiği ve CHP’de kalacağı iddia edildi. “ANADOLU’YU DOLAŞACAĞIM” Gazeteci İsmail Saymaz, CHP’nin eski Genel Başkanı Hikmet Çetin ve CHP İstanbul İl başkanlığı, SHP Genel Başkanlığı yapan Murat Karayalçın’ın Muharrem İnce ile yaptığı görüşmeye dair sosyal medyada açıklama yaptı. Saymaz, “Çetin ve Karayalçın’ın Muharrem İnce ile görüşmesi bitti. İki ağabey, İnce’ye şöyle dedi: ‘Perşembe günü basın toplantısı yapma. Yapacaksan da masayı devirme. Partide kal, bu süreçte ayrılmak olmaz.”’İnce şöyle dedi: ‘Şimdilik parti kurma fikrim yok. Ben Anadolu’yu dolaşacağım” ifadelerini kullandı.

Gazeteci İsmail Saymaz, CHP’den ayrılarak yeni bir parti kuracağı söylenen Muharrem İnce’nin parti kurmaktan vazgeçtiğini iddia etti.

Muharrem İnce’nin yeni parti kurma fikrinden vazgeçirildiği ve CHP’de kalacağı iddia edildi.

“ANADOLU’YU DOLAŞACAĞIM”

Gazeteci İsmail Saymaz, CHP’nin eski Genel Başkanı Hikmet Çetin ve CHP İstanbul İl başkanlığı, SHP Genel Başkanlığı yapan Murat Karayalçın’ın Muharrem İnce ile yaptığı görüşmeye dair sosyal medyada açıklama yaptı. Saymaz, “Çetin ve Karayalçın’ın Muharrem İnce ile görüşmesi bitti. İki ağabey, İnce’ye şöyle dedi: ‘Perşembe günü basın toplantısı yapma. Yapacaksan da masayı devirme. Partide kal, bu süreçte ayrılmak olmaz.”’İnce şöyle dedi: ‘Şimdilik parti kurma fikrim yok. Ben Anadolu’yu dolaşacağım” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.