KOU REKTÖRÜ HÜLAGÜ HEDEF BÜYÜTTÜ

12.08.2020 - 04:41, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOU REKTÖRÜ HÜLAGÜ HEDEF BÜYÜTTÜ

KH/CENGİZYUCAK Geçtiğimiz gün Kocaeli'ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri"nin açılışını gerçekleştirdi.. Kocaei Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü Üniversitenin gelişip büyümesi açısından çok önemli olan bu açılış sonrası duygu ve düşüncelerini bu sabah twitter sayfasından "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri Açılış Töreni Gerçekleştirildi. Kocaeli Üniversitesi kabına sığmıyor. Hedefimiz İnşallah Araştırma Üniversitesi olmak. Ve de daha da ilerisi..İNŞALLAH" sözleri ile dile getirdi..

KH/CENGİZYUCAK Geçtiğimiz gün Kocaeli'ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri"nin açılışını gerçekleştirdi..

Kocaei Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü Üniversitenin gelişip büyümesi açısından çok önemli olan bu açılış sonrası duygu ve düşüncelerini bu sabah twitter sayfasından "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri Açılış Töreni Gerçekleştirildi. Kocaeli Üniversitesi kabına sığmıyor. Hedefimiz İnşallah Araştırma Üniversitesi olmak. Ve de daha da ilerisi..İNŞALLAH" sözleri ile dile getirdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.