AK PARTİ KOCAELİ SEÇİM KAYIPLARINI MASAYA YATIRDI

Siyaset 18.05.2024 - 13:29, Güncelleme: 18.05.2024 - 13:29
 

AK PARTİ KOCAELİ SEÇİM KAYIPLARINI MASAYA YATIRDI

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Genel Merkez Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz bugün geldiği Kocaeli’de gerçekleştirdiği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve “Kocaeli seçim kazandığımız ama Türkiye genelinde beklediğimiz sonucu alamayışımızın Kocaeli’ye yansıyan boyutu var” dedi.. Yusuf Ziya Yılmaz'ın bugün Kocaeli Maide Restoran’da gerçekleştirdiği toplantıya Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bölge Koordinatörü Ahmet Zenbilci, İl Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Alper Doğan ve yerel yönetimler başkanı Engin Güzel, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Veysal Tipioğlu ve Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları katılım gösterdi. Yusuf Ziya Yılmaz konuşmasında yaptığı eleştirilerde “Bugün sizlerle birlikte yapacağımız çalışmanın ana başlıkları 31 Mart seçimleri ile ilgili bir durum değerlendirmesi yapacağız. 31 Mart seçimleri artık geride kaldı. Her seçimin sandıktan çıkan sonucunu milletin talimatı, milletin bir emri olarak okuyan, kendine özgü bir iyimserlik olarak okumayan siyasi partiyiz. Cumhurbaşkanımız, 'Sandıktan çıkan beklentimiz altında bir sonuç ama vatandaşın bize sandıkta söylemek istediği uyarıyı aldık' deyişi bizim bu konuda milletimizin ne söylediğini önemseyişimizin güzel bir ifadesi." dedi..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Genel Merkez Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz bugün geldiği Kocaeli’de gerçekleştirdiği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve “Kocaeli seçim kazandığımız ama Türkiye genelinde beklediğimiz sonucu alamayışımızın Kocaeli’ye yansıyan boyutu var” dedi..

Yusuf Ziya Yılmaz'ın bugün Kocaeli Maide Restoran’da gerçekleştirdiği toplantıya Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bölge Koordinatörü Ahmet Zenbilci, İl Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Alper Doğan ve yerel yönetimler başkanı Engin Güzel, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Veysal Tipioğlu ve Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları katılım gösterdi.

Yusuf Ziya Yılmaz konuşmasında yaptığı eleştirilerde “Bugün sizlerle birlikte yapacağımız çalışmanın ana başlıkları 31 Mart seçimleri ile ilgili bir durum değerlendirmesi yapacağız. 31 Mart seçimleri artık geride kaldı. Her seçimin sandıktan çıkan sonucunu milletin talimatı, milletin bir emri olarak okuyan, kendine özgü bir iyimserlik olarak okumayan siyasi partiyiz. Cumhurbaşkanımız, 'Sandıktan çıkan beklentimiz altında bir sonuç ama vatandaşın bize sandıkta söylemek istediği uyarıyı aldık' deyişi bizim bu konuda milletimizin ne söylediğini önemseyişimizin güzel bir ifadesi." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.