ESKİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HASAN SOBA'YI ZİYARET ETTİ

Siyaset 18.05.2024 - 10:53, Güncelleme: 18.05.2024 - 10:53
 

ESKİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HASAN SOBA'YI ZİYARET ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği görevine atanan Hasan Soba'ya bir hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirdi.. Fikriye Çelik'i Gebze'de ki makam odasında konuk eden Hasan Soba çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Hayırlı olsun ziyaretinde, güzel dilek ve temennileriyle bizleri mutlu eden önceki Dönem Çayırova Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Fikriye ÇELİK Hanımefendiye ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği görevine atanan Hasan Soba'ya bir hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirdi..

Fikriye Çelik'i Gebze'de ki makam odasında konuk eden Hasan Soba çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Hayırlı olsun ziyaretinde, güzel dilek ve temennileriyle bizleri mutlu eden önceki Dönem Çayırova Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Fikriye ÇELİK Hanımefendiye ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.