FİKRİ IŞIK İBRAHİM KARAOSMANOĞLU VE ZEKİ AYGÜN SAHAYA NİÇİN İNDİLER?

Siyaset 19.03.2024 - 21:45, Güncelleme: 19.03.2024 - 22:06
 

FİKRİ IŞIK İBRAHİM KARAOSMANOĞLU VE ZEKİ AYGÜN SAHAYA NİÇİN İNDİLER?

KOCAELİ HABERİ
Kuruluşundan bugüne Ak Parti Kocaeli siyasetine, il başkanlığı görevlerinden sonra  milletvekili, belediye başkanı, Bakan ve Başbakan yardımcısı olarak da damga vurmuş olan İbrahim Karaosmanoğlu, Fikri Işık ve Zeki Aygün gibi duayen isimler 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde olduğu 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de, aday belirlme sürecinde olan bitenleri tribünden izlemek durumunda kaldılar.. Belediye başkan adaylarının belirlenmesinden sonra, Ak Parti Kocaeli siyaset sahasında mevcut Büyükşehir Belediye başkanı ve başkan adayı Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri, il başkanı Şahin Talus ve ilçe başkanları ile tüm belediye başkanlarının çalışam ve performanslarını yine tribünden izlemekte olan İbrahim Karaosmanoğlu, Fikri Işık ve Zeki Aygün ani bir karar ile sahaya indiler.. İbrahim Karaosmanoğlu, Fikri Işık ve Zeki Aygün'ü siyaset sahalarında aktif bir şekilde görenler, sahaya bu ani dalışın nedenlerini merak ederek, birbirlerine sormaya başladılar.. Siyaset kulislerinde ise İbrahim Karaosmanoğlu, Fikri Işık ve Zeki Aygün'ün sahay inişleri için "Reis ve Ak Parti Genel Merkezi, Kocaeli'den 13-0'lık bir galibiyet bekliyorlar. İbrahim Karaosmanoğlu, Fikri Işık ve Zeki Aygün, olası bir veya bir kaç belediyede seçim kaybı sonrasında, kendileri için 'onlar da hiç çalışmadılar, kenardan izlediler' şeklindeki bir mazerete maruz kalmayalım diye, kendilerine siyasi bir fatura kesilmesin diye sahaya inerek var güçleriyle çalışmaya başladılar" yorumları yapılıyor.  
KOCAELİ HABERİ

Kuruluşundan bugüne Ak Parti Kocaeli siyasetine, il başkanlığı görevlerinden sonra  milletvekili, belediye başkanı, Bakan ve Başbakan yardımcısı olarak da damga vurmuş olan İbrahim Karaosmanoğlu, Fikri Işık ve Zeki Aygün gibi duayen isimler 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde olduğu 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde de, aday belirlme sürecinde olan bitenleri tribünden izlemek durumunda kaldılar..

Belediye başkan adaylarının belirlenmesinden sonra, Ak Parti Kocaeli siyaset sahasında mevcut Büyükşehir Belediye başkanı ve başkan adayı Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri, il başkanı Şahin Talus ve ilçe başkanları ile tüm belediye başkanlarının çalışam ve performanslarını yine tribünden izlemekte olan İbrahim Karaosmanoğlu, Fikri Işık ve Zeki Aygün ani bir karar ile sahaya indiler..

İbrahim Karaosmanoğlu, Fikri Işık ve Zeki Aygün'ü siyaset sahalarında aktif bir şekilde görenler, sahaya bu ani dalışın nedenlerini merak ederek, birbirlerine sormaya başladılar..

Siyaset kulislerinde ise İbrahim Karaosmanoğlu, Fikri Işık ve Zeki Aygün'ün sahay inişleri için "Reis ve Ak Parti Genel Merkezi, Kocaeli'den 13-0'lık bir galibiyet bekliyorlar. İbrahim Karaosmanoğlu, Fikri Işık ve Zeki Aygün, olası bir veya bir kaç belediyede seçim kaybı sonrasında, kendileri için 'onlar da hiç çalışmadılar, kenardan izlediler' şeklindeki bir mazerete maruz kalmayalım diye, kendilerine siyasi bir fatura kesilmesin diye sahaya inerek var güçleriyle çalışmaya başladılar" yorumları yapılıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.