KOMŞUDA DEFİLE VARDI

İlçeler 13.05.2024 - 10:21, Güncelleme: 13.05.2024 - 10:24
 

KOMŞUDA DEFİLE VARDI

KOCAELİ HABERİ
Şile’nin Şuayipli Mahallesinde kısa adı ŞUDER olan Şuayipli Derneği Yaz merhaba etkinliği düzenledi.Şile Belediyesi,ŞUDER ve Ağva Collection firmasının ortaklaşa düzenledikleri etkinlik okul bahçesinde gerçekleştirildi. YAZA MERHABA ETKİNLİĞİNDE MUHTEŞEM ŞİLE BEZİ DEFİLESİ Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı,Başkan Yardımcıları,STK temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla geçekleşen etkinlikte kurulan stantlarda yöresel ürünler tanıtılırken çocuklar için oyun alanları oluşturuldu. YILLAR SONRA 2024 YAZ SEZONU  ŞİLE BEZİ DEFİLESİ Yaza Merhaba Etkinliğinde Ağva Colletion firması tarafından 2024 Yaz Collectionları muhteşem defileyle sunuldu.Ünlü mankenlerin katılımıyla gerçekleşen defilede yaz sezonu kıyafetleri ve görselleri izleyicilerin beğenisini kazanırken çocuk kıyafetlerinde mankenler ile birlikte podyuma çıkan küçük mankenlerin güler yüzleri defileye ayrı renk kattı.Defilenin Müzikleri Ünlü Modacıların Müzik direktörü Ayhan Topaloğlu tarafından gerçekleştirilirken defile koreografisi kıyafetlerin tasarımcısı , imalatçısı Tekstilci Ercan Arslan tarafından gerçekleştirildi. Annelerimiz Baş Tacımız,Şile Bezi Olmazsa Olmazımız!.. Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı Anneler Günü ve Şile’de özlenen Şile Bezi defilesi hakkında şunları söyledi. Kabadayı; “Öncelikle en başta Zübeyde Annemiz olmak üzere ve şehit , gazi annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin günlerini saygıyla kutluyorum. Erken yaşta Annesini kaybeden biri olarak tüm annelerimizin yeri kalbimizde ayrı bir değer taşımaktadır. İyiki Anneler var yer yüzünün en saf,kalpleri temiz insanlarıdır” ifadelerini kullandı
KOCAELİ HABERİ

Şile’nin Şuayipli Mahallesinde kısa adı ŞUDER olan Şuayipli Derneği Yaz merhaba etkinliği düzenledi.Şile Belediyesi,ŞUDER ve Ağva Collection firmasının ortaklaşa düzenledikleri etkinlik okul bahçesinde gerçekleştirildi.

YAZA MERHABA ETKİNLİĞİNDE MUHTEŞEM ŞİLE BEZİ DEFİLESİ
Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı,Başkan Yardımcıları,STK temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla geçekleşen etkinlikte kurulan stantlarda yöresel ürünler tanıtılırken çocuklar için oyun alanları oluşturuldu.

YILLAR SONRA 2024 YAZ SEZONU  ŞİLE BEZİ DEFİLESİ
Yaza Merhaba Etkinliğinde Ağva Colletion firması tarafından 2024 Yaz Collectionları muhteşem defileyle sunuldu.Ünlü mankenlerin katılımıyla gerçekleşen defilede yaz sezonu kıyafetleri ve görselleri izleyicilerin beğenisini kazanırken çocuk kıyafetlerinde mankenler ile birlikte podyuma çıkan küçük mankenlerin güler yüzleri defileye ayrı renk kattı.Defilenin Müzikleri Ünlü Modacıların Müzik direktörü Ayhan Topaloğlu tarafından gerçekleştirilirken defile koreografisi kıyafetlerin tasarımcısı , imalatçısı Tekstilci Ercan Arslan tarafından gerçekleştirildi.

Annelerimiz Baş Tacımız,Şile Bezi Olmazsa Olmazımız!..
Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı Anneler Günü ve Şile’de özlenen Şile Bezi defilesi hakkında şunları söyledi. Kabadayı; “Öncelikle en başta Zübeyde Annemiz olmak üzere ve şehit , gazi annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin günlerini saygıyla kutluyorum. Erken yaşta Annesini kaybeden biri olarak tüm annelerimizin yeri kalbimizde ayrı bir değer taşımaktadır. İyiki Anneler var yer yüzünün en saf,kalpleri temiz insanlarıdır” ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.