GTO GEBZE'NİN TRAFİK SIKIŞIKLIĞI SORUNUNA EL ATTI

İlçeler 13.05.2024 - 16:03, Güncelleme: 13.05.2024 - 16:03
 

GTO GEBZE'NİN TRAFİK SIKIŞIKLIĞI SORUNUNA EL ATTI

KOCAELİ HABERİ
GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş; Yönetim Kurulu Üyeleri, 26. Meslek Komite Üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkililerinden Ahmet Şahin, İlhan Yılmaz ve Muhammed Mustafa Görcü, Gebze Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Asker Çoban ve Gebze Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Umur’un katılımıyla bölgemizde yaşanan ulaşım ve park sorunu ile ilgili Odamızda bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantıda Meslek Komite Üyelerimizden gelen talep ve istekleri yetkililere ileten Aslantaş; bölgedeki trafik yoğunluğu ve bazı bölgelerdeki yol güzergahlarında düzenleme yapılması gerekliliği, Mutlukent, Kirazpınar, Tatlıkuyu, Beylikbağı, Darıca, Dilovası, Çayırova ve Köşklüçeşme bölgelerinde servis araçlarının park edebilecekleri otopark ve sosyal alanların belediye tarafından tahsis edilmesi hususları da dile getirdi. Toplantı sonucunda gerekli incelemelerin yapılarak tekrar bir araya gelinmesine ve yapılacak düzenlemeler ile ilgili bir aktarımın yapılmasına karar verildi. Abdurrahman Aslantaş bölge için özveri ile çalışan komite üyeleriNe, Gebze Belediyesi ve UKOME yetkililerine teşekkürlerini sunarak, Oda olarak bölgeYe fayda sağlayacak her çalışmanın içinde yer alacaklarını belirtti.
KOCAELİ HABERİ

GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş; Yönetim Kurulu Üyeleri, 26. Meslek Komite Üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkililerinden Ahmet Şahin, İlhan Yılmaz ve Muhammed Mustafa Görcü, Gebze Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Asker Çoban ve Gebze Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Umur’un katılımıyla bölgemizde yaşanan ulaşım ve park sorunu ile ilgili Odamızda bir toplantı gerçekleştirdiler.

Toplantıda Meslek Komite Üyelerimizden gelen talep ve istekleri yetkililere ileten Aslantaş; bölgedeki trafik yoğunluğu ve bazı bölgelerdeki yol güzergahlarında düzenleme yapılması gerekliliği, Mutlukent, Kirazpınar, Tatlıkuyu, Beylikbağı, Darıca, Dilovası, Çayırova ve Köşklüçeşme bölgelerinde servis araçlarının park edebilecekleri otopark ve sosyal alanların belediye tarafından tahsis edilmesi hususları da dile getirdi.

Toplantı sonucunda gerekli incelemelerin yapılarak tekrar bir araya gelinmesine ve yapılacak düzenlemeler ile ilgili bir aktarımın yapılmasına karar verildi. Abdurrahman Aslantaş bölge için özveri ile çalışan komite üyeleriNe, Gebze Belediyesi ve UKOME yetkililerine teşekkürlerini sunarak, Oda olarak bölgeYe fayda sağlayacak her çalışmanın içinde yer alacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.