GEBZE'DEKİ MALKOÇOĞLU TÜRBESİ HEP PIRIL PIRIL

İlçeler 13.05.2024 - 12:06, Güncelleme: 13.05.2024 - 12:06
 

GEBZE'DEKİ MALKOÇOĞLU TÜRBESİ HEP PIRIL PIRIL

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze Belediyesi, Osmanlı akıncı beylerinden Malkoçoğlu'nun Gebze'de ki türbesinin bakım ve temizliğini ihmal etmiyor. Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bu sabah türbeyi yine sabunlu suyla yıkyarak mermer zemini prıl pırıl yaptılar.. GEBZE MALKOÇOĞLU MEHMET BEY TÜRBESİ Gebze’de, Osman Yılmaz Mahallesi, Kızılay Caddesi üzerinde Çoban Mustafa Paşa Külliyesi yakınındaki Malkoçoğlu Mehmet Bey Türbesi oldukça değişikliğe uğramış bir yapıdır. Hakkında kesin bir bilgiye sahip olmadığımız Malkoç bin Mehmet, akıncı beylerinden Malkoçoğlu Mustafa Beyin kendinden önce vefat etmiş oğlu olması muhtemeldir.. (islamansiklopedisi.org)
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze Belediyesi, Osmanlı akıncı beylerinden Malkoçoğlu'nun Gebze'de ki türbesinin bakım ve temizliğini ihmal etmiyor. Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bu sabah türbeyi yine sabunlu suyla yıkyarak mermer zemini prıl pırıl yaptılar..

GEBZE MALKOÇOĞLU MEHMET BEY TÜRBESİ
Gebze’de, Osman Yılmaz Mahallesi, Kızılay Caddesi üzerinde Çoban Mustafa Paşa Külliyesi yakınındaki Malkoçoğlu Mehmet Bey Türbesi oldukça değişikliğe uğramış bir yapıdır. Hakkında kesin bir bilgiye sahip olmadığımız Malkoç bin Mehmet, akıncı beylerinden Malkoçoğlu Mustafa Beyin kendinden önce vefat etmiş oğlu olması muhtemeldir..
(islamansiklopedisi.org)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.