AK PARTİ KOCAELİ YÖNETİMİNDEN GEBZE BÖLGESİNE ÜÇ BAŞKAN ADAYI

Siyaset 11.07.2023 - 20:52, Güncelleme: 11.07.2023 - 20:52
 

AK PARTİ KOCAELİ YÖNETİMİNDEN GEBZE BÖLGESİNE ÜÇ BAŞKAN ADAYI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2024 yerel seçimlerine sayılı aylar kala, gönlünden belediye başkan adaylığı geçen isimlerde de ufak ufak kımıldamalar başladı.. Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus'un A takımında yer alan il başkan yardımcıları Engin Güzel ve Ekrem Karahan ile il yönetim kurulu üyesi Osman Akbulut'un isimleri şimdiden kendi ilçelerinde belediye başkan aday adayı olarak konuşulmaya başladı bile.. Ak Parti Kocaeli İl Başkan yardımcılarından Engin Güzel'in ismi Gebze Belediye başkan adaylığı, Ekrem Karahan'ın ismi Çayırova Belediye başkan adaylığı ve Osman Akbulut'un ismi de daha önce uzun yıllar ilçe başkanlığını yaptığı Dilovası Belediye başkan adaylığı için yüksek sesle konuşuluyor.. Öte yandan Engin Güzel, Ekrem Karahan ve Osman Akbulut kendi ilçelerinde saygın kişilikleri ile bilinirken, Kocaeli il yönetim kurulunda olmalarının belediye başkan adaylık yolunda kendilerine avantaj sağlayaığ sağlayamayacağı ise merak ediliyor..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2024 yerel seçimlerine sayılı aylar kala, gönlünden belediye başkan adaylığı geçen isimlerde de ufak ufak kımıldamalar başladı..

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus'un A takımında yer alan il başkan yardımcıları Engin Güzel ve Ekrem Karahan ile il yönetim kurulu üyesi Osman Akbulut'un isimleri şimdiden kendi ilçelerinde belediye başkan aday adayı olarak konuşulmaya başladı bile..

Ak Parti Kocaeli İl Başkan yardımcılarından Engin Güzel'in ismi Gebze Belediye başkan adaylığı, Ekrem Karahan'ın ismi Çayırova Belediye başkan adaylığı ve Osman Akbulut'un ismi de daha önce uzun yıllar ilçe başkanlığını yaptığı Dilovası Belediye başkan adaylığı için yüksek sesle konuşuluyor..

Öte yandan Engin Güzel, Ekrem Karahan ve Osman Akbulut kendi ilçelerinde saygın kişilikleri ile bilinirken, Kocaeli il yönetim kurulunda olmalarının belediye başkan adaylık yolunda kendilerine avantaj sağlayaığ sağlayamayacağı ise merak ediliyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.