AK PARTİNİN GEBZE'DE FLAŞ VEKİL ADAY ARAYIŞI DEVAM EDİYOR

Siyaset 01.04.2023 - 04:56, Güncelleme: 01.04.2023 - 05:11
 

AK PARTİNİN GEBZE'DE FLAŞ VEKİL ADAY ARAYIŞI DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Kocaeli'de mevcutta 7 olan milletvekili sayısını, en az 8'e çıkarmak kararlığında olan Ak parti Kocaeli İl Teşkilatının, Kocaeli'de en çok oy getirisi olan kişilerden oluşan bir milletvekili aday listesi ile seçimlere gitmek için büyük bir çaba ve arayış içinde olduğu konuşuluyor.. Kocaeli genelinde ki seçmen sayısının yüzde 50'den fazlasının Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nı kapsayan Gebze Bölgesinde olduğu gerçeğinden yola çıkan Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatının, oluşturacağı milletvekili aday listesinde Gebze'ye seçilebilir sırada 2 ve alt sıralarda 2 olmak üzere 4 milletvekili adayı yerleştireceği dile getiriliyor.. Öte yandan emin kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre, Ak Parti Kocaeli'nin bu dört isim içerisine mutlaka özellikle doğu oylarını alabilecek kariyerli ve liyakatlı bir aday arayışı devam ediyormuş.. Ak Parti Kocaeli bu doğrultuda, bir taraftan mevcut milletvekili aday adayları içinden, bu aranan kriterlere en uygun ismin tespiti için çalışma yaparken diğer taraftan da milletvekili adaylık başvurusu olmamasına bakılmaksızın, dışarden yeni bir flaş milletvekili aday adayı arayışında olduğu ve bu yönde yeni bir kaç isim üzerinde yoğunlaşıldığı iddia edildi..
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Kocaeli'de mevcutta 7 olan milletvekili sayısını, en az 8'e çıkarmak kararlığında olan Ak parti Kocaeli İl Teşkilatının, Kocaeli'de en çok oy getirisi olan kişilerden oluşan bir milletvekili aday listesi ile seçimlere gitmek için büyük bir çaba ve arayış içinde olduğu konuşuluyor..

Kocaeli genelinde ki seçmen sayısının yüzde 50'den fazlasının Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nı kapsayan Gebze Bölgesinde olduğu gerçeğinden yola çıkan Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatının, oluşturacağı milletvekili aday listesinde Gebze'ye seçilebilir sırada 2 ve alt sıralarda 2 olmak üzere 4 milletvekili adayı yerleştireceği dile getiriliyor..

Öte yandan emin kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre, Ak Parti Kocaeli'nin bu dört isim içerisine mutlaka özellikle doğu oylarını alabilecek kariyerli ve liyakatlı bir aday arayışı devam ediyormuş..

Ak Parti Kocaeli bu doğrultuda, bir taraftan mevcut milletvekili aday adayları içinden, bu aranan kriterlere en uygun ismin tespiti için çalışma yaparken diğer taraftan da milletvekili adaylık başvurusu olmamasına bakılmaksızın, dışarden yeni bir flaş milletvekili aday adayı arayışında olduğu ve bu yönde yeni bir kaç isim üzerinde yoğunlaşıldığı iddia edildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.