Kocaeli'de Trabzon Buluşması

Siyaset 01.04.2023 - 04:21, Güncelleme: 01.04.2023 - 04:29
 

Kocaeli'de Trabzon Buluşması

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli'de yaşayan Trabzonlular dün akşam izmit'te düzenlen iftar programında bir araya geldiler. Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK üyesi Av. Emine Zeybek, İzmit'e gelerek hemşerilerinin düzenlediği iftar programı katılım sağladı. Tarbzonlu hemşerilerinin yoğun ilgi ve sevgisine muhatap olan Milletvekili Zeybek, o anları sosyal medyadan "Kocaeli’de ikamet eden Trabzonlu hemşehrilerim ile iftar sofrasında buluştuk, hasret giderdik. Bu güzel buluşmaya vesile olan Kocaeli Trabzonlular Derneği yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum." sözleri iel paylaştı.. Ak parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'da İzmit'e giderek hemşerilerinişn iftar programına katıldı..  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli'de yaşayan Trabzonlular dün akşam izmit'te düzenlen iftar programında bir araya geldiler.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK üyesi Av. Emine Zeybek, İzmit'e gelerek hemşerilerinin düzenlediği iftar programı katılım sağladı. Tarbzonlu hemşerilerinin yoğun ilgi ve sevgisine muhatap olan Milletvekili Zeybek, o anları sosyal medyadan "Kocaeli’de ikamet eden Trabzonlu hemşehrilerim ile iftar sofrasında buluştuk, hasret giderdik. Bu güzel buluşmaya vesile olan Kocaeli Trabzonlular Derneği yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum." sözleri iel paylaştı..

Ak parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'da İzmit'e giderek hemşerilerinişn iftar programına katıldı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.