CHP GEBZE'NİN EYLEMCİ BAŞKANI ORHAN GREVE GİTTİ

Siyaset 24.01.2023 - 08:26, Güncelleme: 24.01.2023 - 08:26
 

CHP GEBZE'NİN EYLEMCİ BAŞKANI ORHAN GREVE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze’de Otomotiv Tedarik Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (TOSB) faaliyette bulunan Schneider Enerji’de anlaşma sağlanamadı, Birleşik Metal-İş üyesi işçiler greve çıktı. Schneider Enerji fabrikasında çalışan işçiler bugün sabah saat 10.00’da fabrikaya “Bu işyerinde grev var” pankartını asarak grevi başlattı.  Fabrika önünde konuşan Birleşik Metal-İş Gebze 2 No’lu Şube Başkanı Necmettin Aydın, “İşverenin teklifi işçi arkadaşlarımızın taleplerini karşılamıyor” dedi. Davul zurna eşliğinde halay çeken işçilere Nakliyat-İş, Eğitim Sen, CHP, Emek Partisi, Sol Parti ve DİP de destek verdi. Her zaman işçi ve emekçilerin hak arayışlarının yanında olan ve eylemlerine bizzat katılarak onlara destek vermesiyle bilinen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan'da Gebze Belediye Meclsi üyesi Saide Arslan Çalışkan ile birlikte yine greve yerine giderek işçilere destek verdi..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze’de Otomotiv Tedarik Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (TOSB) faaliyette bulunan Schneider Enerji’de anlaşma sağlanamadı, Birleşik Metal-İş üyesi işçiler greve çıktı.

Schneider Enerji fabrikasında çalışan işçiler bugün sabah saat 10.00’da fabrikaya “Bu işyerinde grev var” pankartını asarak grevi başlattı.  Fabrika önünde konuşan Birleşik Metal-İş Gebze 2 No’lu Şube Başkanı Necmettin Aydın, “İşverenin teklifi işçi arkadaşlarımızın taleplerini karşılamıyor” dedi.

Davul zurna eşliğinde halay çeken işçilere Nakliyat-İş, Eğitim Sen, CHP, Emek Partisi, Sol Parti ve DİP de destek verdi. Her zaman işçi ve emekçilerin hak arayışlarının yanında olan ve eylemlerine bizzat katılarak onlara destek vermesiyle bilinen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan'da Gebze Belediye Meclsi üyesi Saide Arslan Çalışkan ile birlikte yine greve yerine giderek işçilere destek verdi..  
Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.